Boxspring leasen

Boxpsring leasen

Keukenplaats voor alle lease en goedkopen keuken aanbiedingen

De nummer 1 in keuken leasen en of op afbetaling vraag een offerte op voor meer informatie.

Alles over een boxspring op afbetaling

Boxsprings heb je in allerlei soorten en maten. Geen mens is gelijk, geen lichaam is gelijk. De een wil graag een zachte boxspring, de ander juist weer een wat hardere.

Je wilt een boxspring waar je perfect op kunt liggen en die garant staat voor een perfecte nachtrust. Het is daarom belangrijk dat je de juiste keuze maakt en die boxspring koopt die precies bij jou past en die precies aan jouw wensen voldoet.

Je wilt daarom geen concessies doen, omdat het aankoopbedrag van de boxspring van jouw keuze (net) boven je budget komt. Daar hoef je niet wakker van te liggen, want je kunt gewoon je boxspring leasen, dus je boxspring op afbetaling kopen.

Je kunt het gehele bedrag leasen, maar je kunt er ook voor kiezen om een gedeelte van het aankoopbedrag te leasen. Je betaalt dan een vast bedrag per maand en kunt direct de boxspring van je dromen kopen, waarbij je ook nog geld overhoud om andere leuke dingen te doen.

Boxspring op afbetaling

Waarom een boxspring leasen?

Sommige mensen schrikken van het woord ‘leasen’, omdat het eigenlijk een vorm van lenen is.

Ze willen het liefst alles direct afrekenen en vragen zich of het wel verstandig is om een boxspring op afbetaling te kopen.Uiteraard moet een ieder dat voor zichzelf bepalen, maar tegenwoordig is dat geen enkel probleem meer.

Bovendien wil jij toch ook graag die boxspring van je dromen kopen en niet die ene goedkope boxspring moet aanschaffen omdat je net even geen budget meer hebt?

Dan heb je binnen de kortste keren spijt, omdat je niet die nachtrust krijgt die je verdient.

Een keuken leasen is dan de perfecte oplossing en kan ook prima als je wel het budget hebt om het in één keer te kopen. Op die manier houdt je ook nog wat geld over om die andere leuke dingen te doen.

Waar kun je een boxspring leasen?

Tegenwoordig bieden steeds meer winkels de consument de mogelijkheid om een boxspring op afbetaling te kopen. Voorbeelden hiervan zijn Beddenleeuw en Beter Bed.

Op de website van deze bedrijven vind je een duidelijk overzicht van wat de kosten zijn van het leasen van een boxspring.

Je hebt al een boxspring van rond de €549 en dat kan, afhankelijk van je keuze, oplopen tot wel meer dan €4000 voor een boxspring met speciaal matras bij rugklachten bijvoorbeeld.

Wat zijn populaire boxsprings?

Van de buitenkant zien alle boxsprings er vrijwel allemaal ongeveer hetzelfde uit. Groot, massief en zwaar. Toch zit er wel degelijk een groot verschil tussen de verschillende boxsprings op afbetaling.

Om te beginnen heb je de zogenoemde budget modellen. Dit zijn de goedkoopste uitvoeringen voor iedereen die wel een goed bed wil, maar niet al te veel uit wil of kan geven.

Ook heb je de elektrische boxsprings, waarbij je het hoofdeinde en veelal ook het voeteneinde, elektrisch in hoogte kunt verstellen.

Dan heb je nog de luxe boxsprings, die kwa uitvoering lijken op de budget modellen, maar met extra pocketvering in het matras, uitgevoerd in leer, extra lighoogte om gemakkelijker in en uit het bed te stappen of een combinatie van deze opties.

Tot slot heb je ook nog de functionele modellen met extra opbergruimte. Deze boxsprings zijn uitgevoerd met een speciaal mechanisme waarmee het matras omhoog kunt tillen om bij de opbergruimte onder je bed te kunnen.

Ga je een boxspring leasen, dan heb je dus meer dan voldoende keuze.

Boxspring

Welk type boxspring kan je leasen?

De Auping boxsprings zijn heel erg populair, vooral de Originals series. Deze tijdloze en comfortabele boxsprings komen vaak ook als beste uit de test.

Ook de Swiss Sense Home 180 is populair. Een prima alternatief voor de Auping Original en vele honderden euro’s goedkoper.

En het Emma matras is populair, eigenlijk meer een matras dan een boxspring, is zeer populair en door de consumentenbond meerdere malen gekozen tot beste matras.

Wat kost een boxspring leasen?

Uiteraard is een boxspring leasen duurder dan wanneer je de boxspring in één keer betaalt. Als je een boxspring op afbetaling koopt, betaal je in overleg met de geldverstrekker over een vaste periode een vaste maandelijkse termijn.

Die maandelijkse termijnen bestaan uit twee delen: een gedeelte voor de aflossing en een gedeelte rentekosten. Des te langer de termijn waarover je aflost en des te hoger het bedrag, des te meer rente betaal je.

In veel gevallen kun je tussentijds boetevrij extra aflossen, waardoor je eerder klaar bent met het aflossen en je daardoor minder rente betaalt.

Toch is het voor veel mensen aantrekkelijk om een boxspring op afbetaling te kopen, omdat ze dan de boxspring van hun dromen kunnen kopen, ook al hebben ze op dat moment net even niet het budget ervoor, of willen ze geld overhouden om andere leuke dingen te blijven doen.

Boxspring huren

Een boxspring leasen zonder BKR check

Wil je een boxspring leasen, dan zal de geldverstrekker over het algemeen een BKR check doen. Bij een positieve melding bij het Bureau Krediet Registratie kun je vrijwel altijd een boxspring leasen. Bij een negatieve BKR-registratie kan de geldverstrekker je aanvraag afwijzen.

Dat kan namelijk duiden op een betalingsachterstand of andere grote uitstaande leningen. Dit is een stukje bescherming voor de geldverstrekker, maar ook voor jezelf.