imac pro private lease

iMac Private Lease

De top 2 Apple iMac lease aanbieders

1. Je nieuwste laptop leasen zonder langlopend contract? Bij Grover zeg je elk moment op.

2. Skala heeft het grootste assortiment en is ideaal voor het langdurig leasen van producten.

Welke winkels voor iMac private lease?

Voor iMac private lease kan je het beste naar Amac gaan. De Apple partij van Nederland met een groot aanbod Apple producten. Amac bied de mogelijkheid ook om zakelijk verschillende lease opties aan te gaan, dus dit is handig om te weten voor onze zakelijke lezer. Ook bij bedrijven zoals Coolblue bieden voor de zakelijke markt veel opties. Verder zullen wij het artikel uitbreiden als er meer aanbieders zijn van iMac private lease.

Welke type iMac kan je leasen?

Zoals je vast weet zijn er 3 verschillende iMac’. De 21.5 inch is het instap model en begint rond de 1100 euro. Dan krijg je de iMac 27 inch vanaf 1800 en de iMac Pro (schrik niet) voor 5000 euro als start bedrag. Deze laatste is uitzonderlijk bedoeld voor mensen die in een studio werken met applicaties zoals Autodesk, Maxon Cinema 4D en Pixelmator Pro en word dus eigenlijk alleen maar hoog zakelijk segment ingezet. Dit alles heeft te maken met het processor verschil een normale iMac heeft een i5 of i7 processor en een iMac Pro heeft een Xeon processor. De i5’s en i7’s kennen we natuurlijk allemaal maar een Xeon processor is eigenlijk gewoon een server processor die bijvoorbeeld veel beter rendering werk aan kan. De normale iMac’s zijn meer dan prima en met een kleine tweak hier en daar onder de motorkap kan je ook prima voor 2500 euro een hele dikke Adobe Cloud machine hebben waarmee je nog nooit zo fijn je foto’s hebt bewerkt.

apple imac private leasen

Waarom een iMac private lease?

Door het enorme investeringsbedrag vaak voor starters en studenten is een iMac private lease een interessante optie. Met een afgesproken doorlooptijd van een X aantal maanden heb je vaak geen aanbetaling, onderhoud en ondersteuning en bij reparaties betaal je 0 euro. Natuurlijk is het verstandig om wel altijd iMac private lease contract even goed door te nemen zodat de afspraken duidelijk zijn waar je voor tekent.

Hoe werkt een iMac leasen?

Je zoekt online je Apple iMac uit bij een van de product private lease aanbieders. Je gaat het bestelproces in en je selecteert de private lease optie. Deze kunnen ook anders genoemd worden (Swap is een bekende vorm van een private lease constructie). Nadat alles akkoord is bevonden en je hebt alles goed ingevuld zal binnen enkele dagen het product bij je afgeleverd worden en start je iMac private lease doorlooptijd.

grijze imac leasen

Hoeveel kost een iMac private leasen?

Eindelijk is dit afhankelijk van het model wat je gaat private leasen. De iMac heeft namelijk verschillende uitvoering zoals we eerder beschreven. Het enige verschil met private lease is in de meeste gevallen dat het bedrijf eigenaar blijft en na de doorlooptijd je verplicht bent om een nieuwe private lease constructie aan te gaan of te kiezen om er een te kopen bij een betrouwbare reseller of Apple zelf natuurlijk.