alle keuzes samsung lease toestellen

Samsung Galaxy Private Lease

Top 3 Samsung Lease Aanbieders

1. De scherpste iPhone & Samsung deals vind je bij Swapphone. Alle Nieuwste Telefoons Direct Leverbaar.

2. Je nieuwste Smartphone leasen zonder langlopend contract? Bij Grover zeg je elk moment op.

3. Skala heeft het grootste assortiment en is ideaal voor het langdurig leasen van producten.

Welke winkels voor Samsung Galaxy private lease?

Eigenlijk op dit moment maar 1 site bied Samsung Galaxy private lease aan. Dat is Samsung zelf met nieuwe Galaxy series. Alle vlaggenschippen zijn nu te verkrijgen in Samsung store met alle nodige accessoires en uitvoeringen en dit vanaf maar 30 euro* per maand. Deze prijs kan natuurlijk oplopen als zodra je meer eisen stelt dan het model Galaxy S21 5G. Want je hebt natuurlijk ook bijvoorbeeld de Samsung Note modellen nog en hierbij lopen de prijzen al snel richting de 50 euro. Heb je minder budget te besteden voor je Galaxy Lease? Dan kan je altijd nog kiezen voor Swapphone.nl.

Welke type Galaxy kan je private leasen?

nieuwe toestellen private lease samsung

In een vorig artikel hadden we dat al een keer aangehaald welke modellen smartphone je kan private leasen. Het zijn de onderstaande 8 toestellen welke beschikbaar zijn voor Samsung Galaxy private lease:

  1. Galaxy S21 5G
  2. Galaxy S21+ 5G
  3. Galaxy S21 Ultra 5G
  4. Galaxy Note20 Ultra 5G
  5. Galaxy S10
  6. Galaxy S20 4G
  7. Galaxy Note20+ 5G

Of in de toekomst ook andere producten kunnen worden geleased is nog een raadsel maar het is leuk om te zien dat de auto en scooter lease markt langzaam verhuist naar product private lease markt. Als je vragen hebt over de hoe zo lease constructie eruit ziet kan je duidelijk op de Samsung site terughalen welke producten ze aanbieden.

Waarom een Samsung Galaxy leasen?

Ja waarom zou je leasen als je ook een telefoon met abonnement zou kunnen aanschaffen hoor ik je denken? Samsung Galaxy private lease geeft naast garantie, diefstal bescherming ook nog eens de mogelijkheid om elke 6 maanden te upgraden naar een nieuw toestel voor maar 99 euro. Dit betekend als je echt een telefoon freak bent elke 6 maanden het laatste vlaggenschip toestel van Samsung op zat hebt. Wil je gewoon goedkoop een Galaxy leasen dan zou je eens kunnen kijken op: Swapphone.nl.

Hoe werkt een Samsung Galaxy leasen?

Galaxy lease
Je gaat naar de website van Samsung en zoekt het model uit wat het beste bij je past. Hierna vul je je gegevens in op de website en word je gecontroleerd of je wel burger bent van Nederland en of het fiscaal wel mogelijk is om de Samsung Galaxy private lease deal aan te gaan met Samsung. Na akkoord, krijg je binnen enkele dagen je telefoon opgestuurd en kan je meteen beginnen met bellen. Fijn en snel systeem.

Hoeveel kost een Galaxy private lease?

Het ligt er helemaal aan wat je wil private leasen. Het is namelijk aan jou wat je per maand wil betalen voor je Galaxy private lease toestel. De doorlooptijd is 24 maanden en je hebt een eenmalige aanschafprijs van 99 euro welke je moet betalen aan Samsung? Is dat duur? Ja, het kost wel wat geld en je bent na 24 maanden geen eigenaar van het toestel maar je hebt wel de keuze gehad om 3x te wisselen van toestel in je doorlooptijd. Daarnaast heb je geen zorgen over diefstal en schades dat mag natuurlijk ook wel wat waard zijn. Want als jullie net zo handig zijn als dat ik ben met mijn toestel dan komt dit systeem mij prima uit!