SUV private lease

SUV private lease | Is dit nog betaalbaar?

Veel mensen zijn op zoek naar een betaalbare SUV private lease. Maar zijn deze modellen wel goedkoop in de private lease sector? Of zijn de verhoudingen scheef en kun je beter naar andere modellen kijken? We hebben het voor je uitgezocht.

Is een SUV private lease nog wel betaalbaar? Wil je een leuke auto rijden en het liefst ook nog elektrisch? Dan is een auto kopen een flinke investering, met name op de aanschaf van SUV’s. Om deze reden, in combinatie met het onderhoud kiezen steeds meer mensen voor een private lease van SUV’s.

SUV private lease

Top 5 elektriche SUV in private lease

(Genoemde leaseprijzen zijn per maand)

#1 – Mazda MX-30 Advantage

De leaseprijs per maand voor deze Mazda is ongeveer 375 euro. Is een kilometer range van 200 voldoende voor jou? Bekijk dan zeker deze elektrische SUV als private lease auto.

#2 – DS3 Crossback E-Tense Business

Vanaf 395 euro per maand rijd je in de DS3 Crossback SUV, waarbij dit model erg voordelig uitvalt. Het gaat wel om dit specifieke model, want de andere modellen zijn een stuk prijziger.

#3 – Citroen e-C4 Live

Vanaf 400 euro per maand rijd je in deze Citroen, een model wat technisch erg lijkt om de DS3 Crossback. Een interessant model, waarbij wij een beetje moesten denken aan de GS en GSA uit de jaren zeventig.

#4 – Opel Mokka-e Edition

Voor 410 euro per maand zit je in de private lease SUV Opel Mokka-e Edition. Je zit deze auto steeds vaker op de weg met zijn herkenbare voorkant.

#5 – Kia e-Niro 39.2kWh Dynamic Line

Iets duurder, maar nog steeds goed betaalbaar voor velen is deze Kia voor 430 euro per maand te leasen. Check wel even welke accu bij je leasecontract wordt geleverd, want een iets grotere accu geeft je de echte voordelen van een elektrische SUV van Kia.

Tips voor een betaalbare SUV private lease

Ben je dus op zoek naar een betaalbare private lease SUV, dan loont het om vooraf goed onderzoek te doen. Er zijn bij bijna alle merken verschillende modellen, waarbij er vaak grote prijsverschillen zijn. Zoals we net noemde bij de Kia e-Niro. Het kan namelijk de moeite waard zijn om een paar tientjes meer te betalen voor een grotere accu, waardoor je veel meer voordelen ervaart van je elektrische voertuig.

Natuurlijk hoeven we je de voor- en nadelen van elektrisch rijden niet uit te leggen. Maar het private leasen van een SUV willen we je wel meegeven dat dit altijd duurder is dan direct de auto aan te schaffen. Heb je dit bedrag niet op je rekening staan, maar kun je wel maandelijks het lease contract betalen, dan is private lease wellicht iets voor jou. Je hebt geen omkijken meer naar onderhoud en reparaties, want veelal wordt dit door de lease maatschappij geregeld. Lees altijd het lease contract goed door, voordat je overgaat op de maandelijkse verplichting van het contract.

Product Private Lease geeft wekelijks tips over het private leasen van diverse producten, zoals het leasen van een Macbook, wasmachine, koffiemachines en meer.