wasmachine op afbetaling

Wasmachine op afbetaling

Top 3 Partijen Wasmachine op afbetaling

Een wasmachine op afbetaling nemen is een duurzame keuze. Op deze manier kan de nieuwste wasmachine met energieklasse A in huis of op het bedrijf gehaald worden. Een wasmachine is meestal een grote uitgave en zowel particulieren alsmede bedrijven kiezen steeds meer voor de afbetaling. Dit zorgt ervoor dat er een overzicht is in de kosten en daarnaast hebben zij een energiezuinig apparaat in huis. Dat is niet alleen goed voor de portemonnee, maar je draagt ook bij aan een beter milieu. Er wordt namelijk minder stroom verbruikt waardoor de CO2 uitstoot ook daalt. De kleren worden op deze manier even schoon alleen bespaar je op de energierekening. We kunnen dit dus een win win situatie noemen. Als bedrijf kan er nog steeds BTW terug worden gevraagd. Dit levert fiscaal dus een groot voordeel op!

 

Hoe werkt het een wasmachine op afbetaling concept?

wasmachine op afbetaling

Een wasmachine op afbetaling is makkelijker aan te vragen als een lening. Meestal krijgen mensen binnen 2 dagen een goedkeuring of afkeuring. Daarnaast wordt er in de meeste gevallen ook geen BKR toets gehouden. Zo krijgt (bijna) iedereen de kans om de nieuwste wasmachine in huis te halen. Daarnaast heb je ook nog een super garantieperiode bij de meeste aanbieders. Veel aanbieders bieden namelijk een reparatie aan binnen 48 uur. Dit is een extra service bovenop de 2 jarige fabrieksgarantie. Door een vast bedrag per maand te betalen is er een duidelijk overzicht in de financieren. Zo is je kapitaal veilig en kan dit gebruikt worden voor andere doelen.

Dit zijn de voordelen

Het grootste voordeel van een wasmachine op afbetaling is dat je het energiezuinige apparaat voor een leuke prijs per maand in huis hebt. Met een nieuwe wasmachine kan er direct opgemerkt worden dat er veel stroom bespaard wordt. Daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu. Zo kan onze toekomstige generatie ook onbezorgd genieten van de hele samenleving. Het is niet meer nodig om de liquiditeit van een persoon of bedrijf op het spel te zetten. Nu kan dit kapitaal voor echte noodgevallen bewaard worden. In de meeste gevallen kan er zelf gekozen worden voor een periode. Degene bepaald dus zelf hoe hoog het maandbedrag gaat worden en wanneer de wasmachine in bezit komt van diegene. Voor bedrijven hoeft dit niet op de balans vermeld te worden. Ook kunnen zij de BTW terughalen bij de Belastingdienst.

Waarom een wasmachine op afbetaling nemen?

Een wasmachine op afbetaling is de manier om een buffer te houden. Geen grote uitgave, maar overzichtelijk per maand de wasmachine afbetalen. Zo kan iedereen een wasmachine krijgen die van goede kwaliteit is en energiezuinig werkt. Op de lange termijn wordt het vooral op de stroomrekening duidelijk waarom dit zo belangrijk is. De laatste jaren is er veel gewerkt aan het energiezuinig maken van wasmachines. Daardoor kan het honderden euro’s per jaar schelen op de stroomrekening. Op deze manier kan iedereen verduurzamen. Duurzaamheid is vandaag de dag belangrijk voor bedrijven en consumenten. We willen allemaal een duurzame en schone wereld maken voor de volgende generatie. Zij moet immers ook kunnen opgroeien in een goed en schoon klimaat.

De keuze maken voor wasmachine op afbetaling

Veel mensen maken de keuze voor een wasmachine op afbetaling omdat er geen geld is voor de aankoop hiervan. Het kan op verschillende manieren afbetaald worden. Meestal betalen mensen in termijnen of per maand de wasmachine af. Wanneer er gekozen wordt voor termijnen gaat de afbetaling meestal sneller. Echter is het per maand afbetalen van een wasmachine vaak overzichtelijker. Het is eigenlijk net zoals met een mobiel mensen weten wat ze per maand moeten betalen. Sommige bedrijven kiezen voor een financial lease contract zodat zij de wasmachine huren als het ware. Dit is ook een optie om de nieuwste wasmachine in huis te halen en te zorgen dat je energiezuinig kunt wassen.

Zo kun jij er weer jaren tegenaan

Door een wasmachine op afbetaling te nemen kunnen mensen er weer lang tegenaan. Een bijkomend voordeel is dat de wasmachines vandaag de dag beter voor het milieu zijn. Ze beschikken vaak over een ECO stand waardoor er nog meer op de stroom bespaard kan worden. Ook is het algemene energieverbruik vele malen lager waardoor de stroomrekening zeker zal slinken. Ook is het een manier om kapitaal vast te houden zodat er geen liquiditeit verloren gaat. In de meeste gevallen zit er een goed servicepakket bij waar binnen 48 uur de wasmachine gerepareerd kan worden. Op deze manier kan de was schoon zijn en de energierekening laag blijven. Start vandaag nog de aanvraag voor een wasmachine op afbetaling!