Telefoon leasen

Telefoon Private Lease

Top 3 Telefoon Lease Aanbieders

2. Skala heeft het grootste assortiment en is ideaal voor het langdurig leasen van producten.

Welke winkels voor telefoon private lease?

Eigenlijk kan je online op dit moment bij 2 plekken terecht voor telefoon private lease. Eerst een de grootste op dit moment is Samsung. De andere en misschien wel wat meer onbekende partij is Swapphone.nl. Deze laatste bied de mogelijkheid om zonder BKR registratie een telefoon te leasen voor een bedrag vanaf 7,49 euro per maand voor een iPhone Se tot de meeste exclusieve toestellen zoals de iPhone 11 Pro voor 39,49 euro per maand. En dan ook nog eens voor 15.00 besteld morgen in huis dus best een goede deal als je niet zonder telefoon wil zitten als deze toevallig defect is.

Welke type telefoons kan je leasen?

iphone telefoon private lease
Op dit moment hebben een 8 verschillende Samsung toestellen die je kunt private leasen. Je kan ook nog de specificaties verhogen van het toestel bijvoorbeeld extra opslag dus dit is een voordeel van Samsung lease. Een private lease toestel van Swapphone.nl kan je ook kiezen uit de toestellen van Apple hierin heb je dan ook 8 verschillende keuzes. Denk hierbij aan de toestellen SE, 7, 8, XR en XS en de Apple iPhone pro. Op het moment van schrijven zijn er nog geen andere aanbieders van telefoon private lease. We zullen de pagina regelmatig updaten met nieuwe aanbieder van Telefoon private lease. Maar met deze 2 aanbieders kan je in ieder geval de populairste telefoons leasen.

Waarom een telefoon private lease?

Makkelijk, goedkoper dan in de meeste gevallen met abonnement en je hele doorlooptijd garantie op je toestel. Dit ook bij diefstal, val en waterschade. En dat alles voor 1 vaste prijs per maand. Is je telefoon onverwachts toch kapot heb je de volgende dag alweer een nieuwe in huis. Dit soort garanties kosten normaal al 15 euro per maand bovenop je telefoon abonnement en een simonly deal is immers veel goedkoper en hiervan krijg je geen BKR registratie.

zwarte Samsung telefoon private lease

Hoe werkt telefoon private lease?

Je zoekt een telefoon uit bijvoorbeeld op Swapphone.nl hierna ga je naar het bestelformulier en zorg je dat je voor 15.00 je bestelling hebt gedaan. Hierna word je bestelling gratis verzonden en komt deze de eerst volgende dag volgens de leverafspraak op je adres. Dit is inclusief voorgeplakte screenprotector en een gratis hoesjes (klein nadeel is wel dat een logo aanwezig is op de achterzijde van je telefoon). Als laatste hoef je alleen nog maar je simkaart te plaatsen en maandelijks aan je betaling te voldoen.

Hoeveel kost een telefoon leasen?

Als je kiest voor een telefoon private lease betaal je de afgesproken doorlooptijd van bijvoorbeeld 25 euro per maand. Is je telefoon kapot betaal je eenmalig 150 euro wil je een ander of nieuw toestel dan betaal je 50 euro bij swapphone. Bij Samsung is dat 99 euro maar dan heb je geen 150 euro kosten voor schaden. Als je nog vragen hebt verder over een van de genoemde producten kan je altijd met ons contact opnemen maar natuurlijk ook even kijken op de websites van de aanbieders van telefoon private lease.