koffiezetapparaat leasen

Koffiezetapparaat leasen

Top 3 Partijen voor koffiezetapparaat leasen

1. Je nieuwste camera lens huren zonder langlopend contract? Bij Grover zeg je elk moment op.

2. Skala heeft het grootste assortiment en is ideaal voor het langdurig leasen van producten.

Inhoudsopgave koffiezetapparaat leasen

Je koffiezetapparaat leasen? Jazeker, dat kan tegenwoordig. Zakelijk was dit al langer een trend, maar er zijn nu ook steeds meer mogelijkheden voor particulieren. Wellicht ken je het al van meubels leasen, zoals een elektrische fiets, bed of een bank. Maar nu kun je dit dus ook uitbreiden met een heus koffiezetapparaat!

 • 1. Welke winkels bieden de mogelijkheid voor een koffiezetapparaat leasen?
  • 1.1 Koffiezetapparaat zakelijk of private lease?
 • 2. Wat zijn de populairste lease koffieapparaten van nu?
  • 2.1 Siemens koffiemachine: Siemens EQ.500 TQ505R09 Integral
  • 2.2 Siemens koffiemachine: Siemens EQ.6
  • 2.3 Jura koffiemachine: Jura S8
 • 3. Voor en nadelen van een koffiezetapparaat leasen?
 • 4. Wat kost het om een koffiezetapparaat te leasen?
koffiezetapparaat leasen

1. Welke winkels bieden de mogelijkheid voor een koffiezetapparaat leasen?

Voor de zakelijke markt zijn er veel aanbieders om een koffiezetapparaat te leasen. In dit artikel richten we ons op de particulieren markt. We zien dat hier nog maar weinig aanbieders van lease koffiemachines zijn. Gelukkig zijn er twee betrouwbare partijen waar je jouw koffiemachine kan leasen: Bundles en Delonghi.

1.1 Koffiezetapparaat zakelijk en private lease

Op kantoor een kop koffie drinken hoort helemaal in onze cultuur. Een koffiemachine op het werk is daarom ook een onmisbaar apparaat. Deze zijn vaak gekocht of zijn in bruikleen. Maar ook leasen komt heel veel voor. Zoals een espresso machine, fresh brew of instant koffieautomaten. Je hoeft als bedrijf geen grote investering te doen en ook onderhoud en reparaties worden uit handen genomen.

We zien daarom steeds vaker dat dit fenomeen uit het bedrijfsleven over is geslagen naar particulieren. En daarom is er nu ook private lease van een kwalitatieve koffiemachines beschikbaar voor particulieren. Met precies dezelfde voordelen als in het bedrijfsleven: geen grote eenmalige uitgaven, geen zorgen om extra kosten zoals onderhoud en wel gebruik kunnen maken van kwaliteitskoffie.

2. Wat zijn de populairste lease koffieapparaten van nu?

We hebben de populairste lease koffieapparaten voor je op een rijtje gezet. Deze kwaliteitsmachines komen als beste uit de test en zijn groot favoriet als we kijken naar leasen in plaats van kopen. Let wel, er is nog niet veel keuze in verschillende apparaten. De markt voor private lease van koffiezetapparaten staat nog in de kinderschoenen. Maar het aanbod zal zeker op korte termijn gaan groeien.

2.1 Siemens koffiemachine: Siemens EQ.500 TQ505R09 Integral

Deze volautomatische espressomachine heeft een ingebouwd melkreservoir voor het opschuimen van melk. Technisch gezien is deze gelijk aan zijn broertje; TQ507R03, maar dan zonder kopjes verwarming. Het automaat geeft aan wanneer het water bij gevuld moet worden of de lekbak geleegd. Het malen van de koffiebonen is wel goed hoorbaar, gelukkig op een acceptabel geluidsniveau. Het melkreservoir is afneembaar en kun je in de koelkast bewaren. Geen gedoe met melk teruggieten dus.

2.2 Siemens koffiemachine: Siemens EQ.6

Een volautomatische espressomachine die behoort tot de luxe versie van de Siemens EQ6 lijn. Hij is voorzien van een strakke display en maakt vijf uitstekende koffievariaties. De afmetingen van dit koffieapparaat is niet de kleinste op de markt, hou hier rekening mee als je maar beperkt de ruimte hebt. Gelukkig is dit apparaat wel makkelijk schoon te maken, hij geeft zelfs automatisch een waarschuwing als het hier tijd voor is.

product private lease koffiezetapparaat leasen

2.3 Jura koffiemachine: Jura S8

De Jura S8 wordt vaak gekozen als koffiezetapparaat om twee belangrijke redenen: hij is uitgevoerd in een prachtig design, maar heeft ook veel koffie varianties. De programma’s zijn naar eigen wens aan te passen, zodat je jouw perfecte kopje koffie kunt maken. Ook is de koffiebonen maler wat stiller dan gebruikelijk en heeft het een waterreservoir van 1,9 liter. Je kunt dus veel drankjes bereiden zonder hem steeds bij te vullen.

3. Voor en nadelen van een koffiezetapparaat leasen?

Als je er over nadenkt om een koffiezetapparaat te leasen, wil je waarschijnlijk de voor- en nadelen van dit concept weten. Een echte liefhebber van koffie proeft waarschijnlijk wel het verschil tussen een goedkoop en kwaliteit bakje koffie. Een luxe koffiezetapparaat kan qua prijs erg snel oplopen en ben je al gauw zo’n 700 tot 2000 euro kwijt. Een flinke investering! Dus wat zijn de voor- en nadelen van het leasen van zo’n onmisbaar apparaat?

Voordelen koffiezetapparaat leasen

 • Heb je niet het bedrag voor de koffiemachine op je bankrekening staan? Dan kun je er voor kiezen om er een apparaat te leasen. Je betaalt maandelijks een bedrag (soms zelfs inclusief koffie) voor het leasen van je koffiemachine.
 • Je weet precies waar je financieel aan toe bent, je betaald namelijk een vast bedrag per maand.
 • Geen zorgen over onderhoud, dit zit (meestal) in je leasecontract opgenomen. Je hebt echt nergens meer omkijken naar.

Nadelen koffiezetapparaat leasen

 • Leasen is uiteindelijk duurder dan kopen. Heb je het bedrag voor een kwaliteitsapparaat wel op je bankrekening staan? Dan is het financieel aantrekkelijker om deze direct aan te schaffen.
 • Je kunt niet makkelijk onder een lease contract uit komen. Veranderd je thuissituatie? Dan loopt je leasecontract wel gewoon door. Lees daarom altijd goed de kleine letters in het contract om te kijken of deze goed aan sluit op jouw persoonlijke situatie.

4. Wat kost het om een koffiezetapparaat te leasen?

Er zijn nog maar weinig aanbieders voor de particulieren markt. Wil je als particulier dus een koffiemachine leasen, dan kom je al snel uit bij een partij als bijvoorbeeld Bundles. Je betaald per kopje koffie, dus geen vast maandelijks bedrag. Je ontvangt een nieuw en luxe koffiezetapparaat (Siemens EQ6) ter waarde van 1000 euro. En daarmee kan je verschillende koffiesoorten zetten; espresso, lungo, cappuccino en macchiato. Je krijgt hier verse koffiebonen bij en betaald per kopje koffie tussen de €0,26 en €0,47. De aantallen van kopjes koffie worden gemeten door een slimme stekker. Je betaald daarom alleen voor de kopjes koffie die je echt hebt gedronken. Ook zorgt deze slimme stekker er voor dat je op tijd weer nieuwe verse bonen in huis hebt. Mocht je binnen 5 jaar je abonnement willen opzeggen, dan ben je je borg van 50 euro kwijt, dit valt dus nog best wel mee. Door de vele positieve recensies lijkt het erop dat dit een goede aanbieder is van koffiezetapparaat leasen.

Ben je benieuwd welke items je nog meer kunt leasen? Zie dan ons overzicht van leaseproducten.