laptop-leasing

Leasing Laptop

De Top 2 Laptop Leasing Aanbieders

2. Skala heeft het grootste assortiment en is ideaal voor het langdurig leasen van producten.

Een leasing laptop kunnen bedrijven nemen als zij niet in een keer een grote uitgave wil hebben. Ook is het een manier om tijdelijk een product in huis te nemen totdat ze iets beters hebt gevonden. Vaak wordt een laptop ook door studenten voor een bepaalde periode gehuurd. Ook de zakelijke markt maakt regelmatig gebruik van een laptop lease. Dit doen zij omdat er bijvoorbeeld vakantiekrachten in het bedrijf werken die ook vooruit moeten. Tevens is ook een veel voorkomende reden dat de technologie zo snel veranderd dat het leasen van apparaten het voordeligst is. Waar hun vandaag nog een laptop koopt voor 1000 euro kan het volgend jaar al weer nodig zijn om een nieuwe te kopen. De technieken en processoren veranderen zo snel dat bedrijven het af en toe gewoon niet bij kunt houden.

Waarom kiezen bedrijven voor een leasing laptop?

Vaak wordt er gekozen voor een leasing laptop in combinatie met een bedrijf. Vaak willen zij hun medewerkers ook toegang vanuit huis kunnen geven tot de vertrouwelijke bedrijfsgegevens. Daarnaast is met de corona crisis gebleken dat thuiswerken vaak ook nog eens goed werkt. Via apps zoals Microsoft Teams kunnen medewerkers toch nog in contact blijven met andere medewerkers. Ook hebben zij alle programma’s die ze nodig hebben binnen handbereik. Bedrijven zijn tevens niet verplicht om dit in de balans op te nemen. Ook is er geen voorfinanciering nodig en houd een bedrijf dus de liquiditeit die zij als bedrijf zijnde wilt houden. Eventueel is het ook nog mogelijk om als bedrijf accessoires te leasen. Zo kunnen zij alles in een bundel combineren voor een vast laag maandtarief. 

Wat zijn hier de voordelen van?

De voordelen van een leasing laptop zijn ongekend. Een bedrijf bepaalt zelf hoe lang ze de laptop willen leasen. Daarnaast is het vaak ook flexibel opzegbaar wanneer de hard en software niet meer voldoende is voor het bedrijf. Ook hebben ze maar 1 financieringsbron nodig voor alle technologie die nodig is binnen een bedrijf. Tevens telt het niet mee op de balans waardoor bedrijven hun liquiditeit houden. Het is in de meeste gevallen ook dat bedrijven zo altijd kunnen beschikken over de nieuwste apparatuur. Ook is het combineren met accessoires of verzekeringen vaak mogelijk. Het is dus een manier om met het bedrijf te groeien zonder dat hier een groot aankoopbedrag tegenover staat. De buffer die een bedrijf dan behoud kunnen zij gebruiken voor eventuele groei die ontstaat door digitalisering.

laptop-leasing

Zakelijk de kansen benutten met een leasing laptop

De zakelijke kansen worden pas echt benut met een leasing laptop. Wanneer de medewerkers deze krachtig laptop in handen hebben zullen ze beter presteren. Dit verschil is meteen merkbaar. Vaak wordt er geen BKR toets gehouden waardoor (bijna) ieder bedrijf hiervoor in aanmerking komt. Ook houd een bedrijf zo de buffer voor de toekomst en andere onvoorziene uitgave. Voor ieder bedrijf is er een andere IT maatwerkoplossing mogelijk op de laptops. Zo maken steeds meer bedrijven gebruik van clouddiensten om medewerkers toegang te geven tot de bestanden. Echter is het ook mogelijk om met deze laptop verbinding te maken met de server van het bedrijf. Zo bouwen bedrijven een extra veiligheidsgraad in op de gegevens van hunzelf en de klanten.

 

Dit is waarom ook jij hier aan moet beginnen

Als ondernemer in een tijd waar steeds meer digitaal gewerkt wordt kunnen ze niet achterblijven. Een leasing laptop is een maatwerk oplossing voor bedrijven die (tijdelijk) een goed apparaat nodig hebben. Zo zijn de nieuwe modellen voorzien van Windows 10 en binnenkort Windows 11 waarmee jouw werknemers snel kunnen werken. Mochten ze kiezen voor een nieuw product dan komen ze via operational lease vaak in aanmerking voor 2 jaar garantie. Soms kan het zijn dat aanbieders telefonisch een kredietcheck doen. Dit is lang niet bij alle bedrijven zo want in principe is er geen BKR toets vereist voor deze aanvraag. Echter willen bedrijven ook zekerheid hebben over de betaling waardoor ze dit telefonisch zullen proberen te krijgen.

Samenvatting

Een leasing laptop is de maatwerk oplossing waar veel bedrijven dankbaar gebruik van maken. Voor een vast maandelijks bedrag kunnen bedrijven en particulieren profiteren van een laptop met de nieuwste hard en software. Daarnaast blijft er zo meer liquiditeit doordat ze geen grote onverwachte uitgaven hoeft te doen. Ook is het een maatwerk oplossing voor flexmedewerkers die ze alleen tijdens seizoenswerk of vakanties in zet. Het is de manier om als bedrijf bij de tijd te blijven en over de laatste tools te beschikken. Dit zorgt voor een sneller groei en betere prestaties van medewerkers. Met een stabiel netwerk en goede grafische prestaties gaat jouw bedrijf groeien naar de toekomst.