Private lease laptop

Laptop Private Lease

De top 2 Laptop lease aanbieders

1. Je nieuwste laptop leasen zonder langlopend contract? Bij Grover zeg je elk moment op.

2. Skala heeft het grootste assortiment en is ideaal voor het langdurig leasen van producten.

Waar kan je een laptop private Leasen?

Of het nou voor school, je studie, werk of eigen bedrijf is een laptop private leasen kan voor jou dé oplossing zijn. Het is namelijk helemaal niet vreemd dat het je niet lukt om voldoende spaargeld te hebben op het moment dat jij een nieuwe laptop kopen moet. Een laptop private lease kan dan een goede uitkomst voor je zijn. Het goede nieuws is dat steeds meer bedrijven kiezen voor het aanbieden om een laptop private lease aan te schaffen. Mediamarkt, BCC, Swaptop en Leaseit zijn slechts enkele voorbeelden.

Welke type laptop kan je leasen?

Je bent al even aan het zoeken naar een nieuwe laptop en je overweegt de optie om een laptop te private leasen. Dan is de volgende vraag al snel dat je je moet gaan verdiepen in de verschillende laptop types. Grof weg zijn er vijf verschillende types laptop private lease aan te schaffen:

 •  
  Zakelijk gebruik laptops
 •  
  Gaming laptops
 •  
  Fotobewerking laptops
 •  
  Videobewerking laptops
 •  
  Studie laptops

Wat zijn de populairste laptops?

Zoals eerder beschreven zijn er bijzonder veel verschillende laptops op de markt. En hangt het maar net af van jouw voorkeuren welke private lease laptop voor jou het meest populair is. Natuurlijk is er grofweg wel een top 3 van te maken. MacBooks, Chromebooks en Windows laptops zijn momenteel dé type private lease laptops van dit moment.

private leasen laptops

Waarom een laptop leasen?

Zoals eerder beschreven kan het een goed alternatief zijn om je laptop te leasen. Als je te weinig geld hebt om een laptop in één keer te bekostigen. Maar naast dit financiële aspect zijn er nog veel meer redenen om te kiezen voor een laptop private lease:

 •  
  Als er iets mankeert aan je laptop zijn de kosten voor reparatie aan de leasemaatschappij.
 •  
  Aan het eind van de looptijd kan direct weer een nieuwe laptop leasen.
 •  
  Je bepaalt de aantal termijnen en dus ook de kosten.

Hoe kan je een laptop private leasen?

Het private leasen van een laptop is zeer eenvoudig. Je kiest een bedrijf uit waar je het type en merk laptop wil aanschaffen. In de meeste gevallen kan je dit gewoon aanvinken in het aankoopproces. Het lease bedrijf schotelt je vervolgens een contract voor. Hierop kan jij vervolgens kiezen om het aanbod te accepteren of om de looptijd te verlengen of te verkorten. Wanneer jij en de leasemaatschappij hierover een akkoord hebben weten te bereiken is het ondertekenen van het contract de volgende stap. Wanneer dit gedaan is ontvang je binnen 48 uur jouw laptop private lease. Bij Apple kan je je nieuwe MacBook nog sneller verwachten.

Hoeveel kost het leasen van een laptop?

Deze vraag is lastig te beantwoorden, het hangt namelijk nogal af van jouw gekozen type en merk laptop. De aanschafwaarde en de looptijd van het contract zijn de belangrijkste variabelen in de totstandkoming van de laptop private lease prijs. Toch wordt er in de wereld van private lease wel veel gewerkt met een standaard percentage. Gemiddel kost een laptop private lease 10 tot 15 % meer dan wanneer je jouw nieuwe laptop direct aanschaft. Voor MacBooks vind je hier een uitgebreider rekenvoorbeeld.