fbpx
droger huren

Droger huren

Top 3 Partijen Droger leasen

Steeds meer mensen kiezen voor het huren van een droger. Ook bedrijven doen dit steeds vaker om hun buffer te kunnen behouden. Daarnaast is het ook een stap naar meer duurzaamheid. De nieuwe drogers zijn meestal veel zuiniger in de energie. Dus ook op het gebied van stroom kun je veel meer besparen. Door een vast maandelijks bedrag te betalen is er ook een duidelijk financieel overzicht. Het terugvragen van BTW gaat ook gewoon op artikelen die je doet huren. Vaak hoeft de droger alleen in de winter en koudere periodes gebruikt te worden. Dit is dan voor veel mensen om ook te kiezen voor het tijdelijk huren van een droger. Zo is er een droger aanwezig wanneer dit nodig is. Echter hoeft er niet betaald te worden wanneer het droog en zonnig is. Bij de meeste aanbieders kan het apparaat dan terug geleverd worden.

 

Om deze reden gaan mensen een droger huren

Veel mensen gaan een droger huren omdat ze de was snel willen kunnen opruimen. Ook bedrijven kiezen steeds vaker voor huren of een financial lease. Dit komt omdat zij graag een goed overzicht van de kosten willen hebben. In principe is het te vergelijken met een toestel lening van een mobiel precies hetzelfde. Er wordt in termijnen of maanden betaald voor de droger. Het voordeel van huren is dat het meestal tussentijds opgezegd kan worden. Er hoeft dan niet betaald te worden als het apparaat niet gebruikt wordt. Dit kan een heleboel geld schelen op jaarbasis. De lange levensduur van een droger zorgt ervoor dat de afschrijvingskosten laag blijven. Ook behoud een persoon of bedrijf zijn of haar liquiditeit. Dit is dan ook de voornaamste reden dat mensen een droger huren.

Dit zijn de voordelen ervan

De voornaamste reden waarom mensen en bedrijven een droger huren is dat er een goed financieel overzicht is. In de meeste gevallen is de service veel sneller als bij een aankoop. Er zijn bedrijven die beloven om binnen 48 uur de reparatie te gaan doen. Zo is het huren steeds aantrekkelijker omdat er bij een defect ook een snelle service is. Op deze manier is het ook voor de mensen die niet meteen zo’n bedrag kunnen aftikken mogelijk om de nieuwste droger in bezit te krijgen. De nieuwere modellen zijn in de meeste gevallen veel zuiniger met energie. Dus ook op de stroomrekening kan dit gemerkt worden. Heb je de droger alleen voor een korte periode nodig? Vaak zijn de contracten flexibel aanpasbaar waardoor er alleen betaald hoeft te worden voor de periode dat de droger gebruikt wordt.

Hier kun je een droger huren

Bij de meeste witgoedhandels kan er gekozen worden voor een droger huren. Zij hebben meestal een aantrekkelijke prijs die je per maand betaald voor het gebruik van de droger. Afhankelijk van het model dat gekozen wordt varieert het bedrag meestal tussen de €12 en €50. Dit is een overzichtelijke kostenpost die ervoor zorgt dat er een buffer behouden kan worden. De investering in een nieuwe machine is dus niet langer meer nodig omdat je dit apparaat ook kunt huren. Vaak wordt ook op de stroomrekening bespaard wat op de lange termijn dus nog meer voordelen oplevert. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten.

Kies jij voor een droger huren of kopen?

Een droger huren is een verstandig keuze. Zo kan het nieuwste model in huis of op de zaak staan tegen een vast en voordelig maandtarief. Hiermee wordt het mogelijk om door te blijven groeien omdat de buffer behouden wordt. De nieuwste drogers beschikken vaak ook over energiezuinige programma’s. Dit levert een groot voordeel op de energierekening op. En het is ook nog eens goed voor het milieu. We moeten allemaal ons steentje bijdragen om een zo goed mogelijk klimaat te creëren voor de toekomstige generatie.

Denk goed na over de beslissing

Denk goed na of een droger huren een verstandige beslissing is voor jezelf. Het is namelijk wel dat je vaak te maken hebt met een opzegtermijn. Wanneer er twijfel is over de kredietwaardigheid kan er een BKR toets worden gehouden. Sommige bedrijven doen dit telefonisch en andere bedrijven checken of je een BKR notering hebt in de systemen die ze daarvoor kunnen raadplegen. Wanneer je niet kredietwaardig bent kan het zijn dat je geweigerd wordt. Ben je wel kredietwaardig dan kun je voor een vaste prijs de droger huren. Op deze manier kan er een financieel overzicht gemaakt worden wat de lasten voor iemand zijn. Hierdoor wordt het risico gemeden en is alles meteen goed duidelijk voor de persoon of het bedrijf waar deze droger komt te staan.