fbpx
vr bril huren

VR bril huren

Top 2 Aanbieders voor het huren van een VR Bril

2. Skala heeft het grootste assortiment en is ideaal voor het langdurig leasen van een VR Bril.

Er wordt steeds meer gekozen om een VR bril te gaan huren. Dit komt doordat de technologie voortaan zo goed is dat er steeds meer animo voor ontstaat. Echter is het wel iets wat je alleen in speciale omstandigheden doet dus vandaar dat mensen dit niet kopen. Het is een kostbaar apparaat wat anders vaak op de plank komt te liggen en stof gaat happen. Zowel de particuliere alsmede de zakelijke markt maakt hier gebruik van. Bedrijven zetten dit steeds vaker in als trainingsdoel of ontspanning van de medewerkers. Met Virtual Reality is in principe niets onmogelijk en het biedt een zicht alsof de doelen al behaald zijn.

Waarom een VR bril huren?

vr bril huren

Veel meer particulieren als bedrijven kiezen er voor om een VR bril te huren. Dit komt omdat zij het fijn vinden een beeld te hebben bij een bepaalde situatie. Zo kan bijvoorbeeld een architect een make over maken in VR wat ervoor zorgt dat er een beeld bij het plan ontstaat. Vervolgens kan er de hele ruimte doorgegaan worden alsof iemand er precies middenin staat. Daarnaast is het ook leuk ter ontspanning om bijvoorbeeld een omgeving te verkennen. Er zijn vele omgevingen beschikbaar in VR waardoor het net vakantie lijkt. Ook is het voor de ontspanning een krachtige tool omdat er vele spellen zijn die in VR gespeeld kunnen worden. Voor bedrijven is er ook nog een fiscaal voordeel te behalen. Het is namelijk mogelijk om de BTW terug te vorderen bij de belastingdienst. 

Dit zijn de voordelen

Als je een VR bril gaat huren dan opent er als het ware een nieuwe wereld. Het is mogelijk om letterlijk in bijvoorbeeld Frankrijk te staan zonder dat de auto hiervoor gebruikt hoeft te worden. Een VR bril geeft een levensechte ervaring van de omgeving die gekozen wordt. Ook kunnen er hier spelen mee gespeeld worden zowel alleen als met meerdere spelers. Dit geeft een realistische en uniek speelomgeving waarin veel mogelijk is. Ook veel ontwerpers gebruiken dit om een beeld te geven van hun ontwerp. Daardoor wordt het visueel en blijft het niet bij alleen een plan. Kortom heel veel mogelijkheden en zo weinig tijd. Het is een manier waarmee ook nieuwe klanten snel over de streep gehaald kunnen worden. Het visuele beeld heeft namelijk veel meer effect als de papieren die bedrijven maken. Cijfers zijn cijfers en beleving dat is waar het uiteindelijk voor gedaan wordt.

Hier kun je een VR bril huren

Een VR bril huren kun je op verschillende plekken doen. Zo is het bij steeds meer grote webshops mogelijk om een VR bril op basis van huren te krijgen. Hierdoor kunnen mensen zich ook verplaatsen in een andere omgeving. Daarnaast is het ook een manier om een training te geven die levensecht voelt. Het wordt ook verhuurd door bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Zij kunnen je vaak adviseren in wat de mogelijkheden en verschillen tussen de modellen zijn. Hiermee ontstaat er een duidelijk inzicht en weten mensen waar ze aan beginnen.

Zo gaat een VR bril huren te werk

Een VR bril huren gebeurd het meeste via het internet. Meestal kun je dit huren zonder dat er een BKR toets plaatsvindt. Daarnaast is het ook mogelijk om vooraf advies te vragen over de bril. Dit is zeker aan te raden als de bril voor specifieke projecten gebruikt gaat worden. Iedere VR bril heeft zo zijn eigen specialiteiten en krachten los van alle verschillende modellen die daarin nog zijn. Daarnaast is het een tool om een duidelijk beeld te maken bij een verbouwing. Zoals op televisie zichtbaar was kan iemand dan echt door het nieuwe huis lopen voordat dit af is. Aangezien steeds meer mensen visueel ingesteld zijn is dit de manier van 2021 om iets te realiseren.

Conclusie

Het is mogelijk om een VR bril te huren zonder dat er een BKR toets plaatsvindt. Daarnaast kan je ook nog eens zakelijk deze bril huren. Dit heeft als fiscaal voordeel dat je de BTW van de huur terug kunt vragen. In de meeste gevallen bedraagt deze 21% dus dan praten we al snel over een groot bedrag. Het is mogelijk om klanten over de streep te trekken door de visuele wereld aan ze te laten zien. Het is een tool die door steeds meer bedrijven wordt gebruikt om ook die laatste klant over de streep te trekken. Tevens is het ook een manier om een verbouwing te beleven. Zo kan er voordat de verbouwing plaatsvindt al worden ervaren hoe het nieuwe uiterlijk er uit gaat zien.