roeitrainer huren

Roeitrainer huren of leasen

Top 3 Aanbieders voor het huren of leasen van roeitrainer

Een roeitrainer huren wordt vaak gedaan door mensen om hun conditie op te bouwen. Tevens werkt dit ook nog een tegen spierklachten in de rug en schouders. Het is een prima manier om te zorgen dat je fysiek in orde bent en blijft. Daarnaast bevordert sporten ook de geest waardoor je hoofd even lekker leeg wordt. Het leasen wordt steeds meer gedaan zodat er geen grote uitgaven meer zijn. Tijdens de corona crisis is dit alleen maar gestegen. De sportscholen gingen dicht, maar dat wil niet zeggen dat de mensen bij de pakken neer gingen zitten. In tegenstelling kozen zij er juist steeds vaker voor om een product te gaan leasen. Het is vaak flexibel opzegbaar en ze zijn er dan ook nog een geruime periode mee geholpen. Vaak is het ook nog eens goedkoper als een abonnement in de sportschool.

roeitrainer huren

Waar kan je een roeitrainer huren

Het is op steeds meer plekken mogelijk om een roeitrainer te huren. De meeste mensen gaan hiervoor op zoek naar een fitness aanbieder op het internet. Zo weten zij dat de betrouwbaarheid van het apparaat gegarandeerd wordt. Echter is het ook zo dat er vaak meer informatie beschikbaar is bij deze aanbieders. Dit komt omdat zij precies weten waar ze over praten. Zo zit er onderling nog wel eens verschil in de kwaliteit, maar ook het aantal programma’s waarover de roeitrainer beschikt. Sommige bedrijven staan het zelfs toe dat er een eigen gekozen programma geprogrammeerd kan worden. Daarnaast is het ook mogelijk dat je het apparaat mag houden na een bepaalde leaseperiode. Zo is er de mogelijkheid om een eigen sport apparaat in huis te hebben tegen een vast laag maandtarief.

 

Dit is de voornaamste reden waarom mensen hiervoor kiezen

De voornaamste reden dat mensen kiezen om een roeitrainer te gaan huren is de fysieke gezondheid. Vaak zitten ze urenlang achter de laptop of computer waardoor ze weinig bewegen. Fysiek is het belangrijk dat je minimaal 30 minuten per dag beweegt. Mentaal is dit zeker zo belangrijk om het hoofd goed leeg te krijgen. Daarnaast is het een eenzame periode geweest tijdens corona waardoor een medewerker ook behoefte kan hebben aan afleiding. Als bedrijf vandaag de dag staat welzijn van je personeel hoog in het vaandel. Dit komt doordat er een groot tekort is aan het vinden van personeel. En dat wordt weer veroorzaakt door de vergrijzing van Nederland. Daarom zijn secundaire arbeidsvoorwaarden vaak de reden dat personeel bij jouw bedrijf wil werken.

Wat kun je met een roeitrainer huren bereiken?

Bij het huren van een roeitrainer kan er gewerkt worden aan de conditie. Dit heeft een positieve invloed op het humeur van iemand, maar ook de prestaties die geleverd worden. Veel mensen denken namelijk dat sporten vermoeiend is. Echter is het tegendeel waar. In de meeste gevallen is de vermoeiende periode slechts enkele minuten en is het hoofd daarna weer leeg. Dit zorgt ervoor dat er weer ruimte is voor nieuwe ideeën, maar ook geeft het de persoon een prettig gevoel. Hierdoor is het mogelijk om binnen korte tijd weer helemaal opgeladen te zijn. Onderling wordt er vaak zo prettig met elkaar samengewerkt wat weer resulteert in een betere werksfeer. Het is dus wellicht een investering, maar dit betaalt zichzelf dubbel en dwars terug.

Een roeitrainer huren om je conditie op peil te krijgen

Wanneer er gekozen wordt voor het huren van een roeitrainer dan kunnen er snel doelen worden behaald om conditie opgebouwd te kunnen krijgen. Dit zorgt er voor dat er mentale rust in het hoofd komt van de mensen. Het is een positief effect naast het feit dat je een fysieke conditie opbouwt. Met een roeitrainer worden onder andere de rugspieren en schouders sterker. Vooral mensen met een beroep waar veel bij gezeten worden verlaagd dit het ziekteverzuim. Een leeg hoofd resulteert daarnaast in betere en snellere prestaties van je personeel. Ook de water en lucht weerstand wordt stevig onder handen genomen met deze vorm van sporten. Vandaar dat het ook een positieve mentale gezondheid oplevert.

 

Alles even kort samengevat

Een roeitrainer huren is een investering in de toekomst van het bedrijf. Dit betekend in de toekomst dat het ziekteverzuim zo met 1/3 verlaag kan worden. In recente onderzoeken is gebleken dat even een moment sporten positief werkt voor het ziekteverzuim. Werkgevers willen er zoveel mogelijk aan doen om dit tegen te gaan. Daarnaast is het ook fijn dat er aan het welzijn van de medewerker wordt gedacht. Dit geeft een positieve invloed op zowel de klanten als je eigen medewerkers. Door hier aan te denken willen medewerkers juist graag bij jou werken. En dit is dus ook weer reclame wanneer je in de toekomst weer op zoek bent naar nieuwe medewerkers.