imac leasen

iMac leasen: zo is de iMac wel ineens bereikbaar!

Een iMac leasen, heb je hier wel eens aan gedacht? Vroeger kochten we nog dvd’s, tegenwoordig hebben we allemaal een Netflix abonnement. Een auto leasen we steeds vaker en is niet langer in ons bezit. Maar wist je dat je tegenwoordig ook je iMac kan leasen? Voor een vast bedrag per maand heb je de mogelijkheid om de nieuwste iMac te gebruiken.

imac leasen

Waarom een iMac leasen?

Steeds meer mensen willen graag de nieuwste iMac, maar hebben niet het budget om dit apparaat in één keer aan te schaffen. We zijn er wel al gewend aan geraakt dat we een auto leasen, maar daar komen steeds meer producten bij. Zoals de iMac. Nieuw aanschaffen heeft de iMac een behoorlijke waarde, maar dit kun je nu dus opsplitsen in een lager maandbedrag.

Je sluit een leasecontract af voor een aantal jaar, tussentijds opzeggen is hierbij niet mogelijk. Het vaste bedrag per maand wordt van je rekening afgeschreven. Er zijn geen bijkomende kosten, want reparatie en onderhoud liggen bij de leverancier. Je koopt dus een stukje zekerheid, maar betaald hier uiteraard wel voor. Onderaan de streep ben je voor leasen wel meer kwijt dan wanneer je de iMac in één keer aanschaft.

Leasen is makkelijk, betaalbaar en ontzorgt.

Deze voordelen krijgen we steeds vaker te horen, met betrekking tot het leasen van producten. Misschien heeft het ook te maken dat de ‘Millennials’ minder waarde hechten aan het bezitten van producten. Gaat bijvoorbeeld je iMac kapot, dan wordt hij gerepareerd door de partij van wie je least. Het gaat dus verder dan alleen het gebruik maken van het apparaat zelf.

Maandelijkse kosten voor iMac leasen

Het maandelijkse leasebedrag voor de iMac verschilt per leverancier, maar ook qua type iMac. Je hebt verschillende uitvoeringen; van een instapmodel (iMac 27 inch) tot een Pro versie. Door het aangaan van een leasecontract hoef je niet in een keer het hele bedrag voor de iMac af te tikken. Wil je weten welke iMac het beste bij jou past? Bekijk hier welke iMac geschikt is voor jou wensen en eisen.

Met name voor de startende ondernemer kan dit een groot voordeel zijn om met leasen te beginnen. Je weet precies waar je maandelijks aan toe bent en kunt gebruik maken van de nieuwste apparaten. Uiteraard is het wel aan te raden om goed uit te zoeken of je deze kosten ook kunt dragen. Niets is zo vervelend als opgezadeld worden met een abonnement die je niet kunt betalen.

Wil je meer weten over een iMac leasen? Of ben je nieuwsgierig naar een Macbook leasen? We helpen je graag op weg en geven hier alle informatie.