Samsung Private Lease

Over Samsung Private Lease

De eerste stappen naar de consumentenmarkt is een feit. Samsung private lease is sinds 6 oktober 2020 beschikbaar in Nederland. Op dit moment zover wij weten alleen nog maar beschikbaar voor de Galaxy modellen. Maar mogelijk gaat hier snel verandering in komen wat de product private lease is in opmars in Nederland. Een ander groot voordeel van deze lease constructie is dat er geen BKR registratie is, wat natuurlijk een groot voordeel is als je een huis wil kopen of ergens anders een financiering wil.

Welke producten bied Samsung private lease aan

nieuwe toestellen private lease samsung

Op dit moment heeft Samsung nog alleen maar de mobiele Galaxy Series toegevoegd aan hun nieuwe lease dienst. Het gaat hierbij om 7 toestellen uit de S10, S20 en S21 lijn dus de premium modellen welke normaal gesproken je al snel 1000 euro kosten als je ze aanschaft. We zetten de actuele modellen voor je op een rij:

 •  
  Galaxy S21 5G
 •  
  Galaxy S21+ 5G
 •  
  Galaxy S21 Ultra 5G
 •  
  Galaxy Note20 Ultra 5G
 •  
  Galaxy S10
 •  
  Galaxy S20 4G
 •  
  Galaxy Note20+ 5G

* Er zijn verschillende opslag mogelijkheden 128 GB / 256 GB en soms zelfs 512 GB bij de + modellen.

De prijzen lopen van 30 euro per maand voor de normale Galaxy S21 5G tot 49 euro per maand voor de Galaxy Note20 Ultra 5G. Deze bedragen zijn inclusief garantie, diefstal verzekering en schade. Daarnaast kost het laten repareren je ook niks door het Samsung Express Service platform. De naam zeg het al telefoon kapot? Volgende dag heb je een andere.

Andere voordelen van Samsung lease

Misschien had je het al gehoord. Maar voor 99 euro kan je na 6 maanden je toestel upgraden naar het aller nieuwste model. Op het moment van schrijven praten we dan over het het S3X model welke een logische opvolger zou zijn in de Samsung Galaxy series. Het private lease contract dat je aangaat is altijd 24 maanden zonder slotbedrag je kan de telefoon na deze periode kosteloos opsturen naar Samsung. Tot slot biedt Samsung je de wettelijke 14 dagen bekend tijd voor tot je aankoop definitief word gemaakt. Je kan natuurlijk altijd toch net een ander toestel willen.

Samsung private lease hoe werkt het?

De telefoons van Samsung private lease kan je voor een vast bedrag per maand afnemen. De lease prijs loopt van 30 euro tot 49 euro voor de S21 modellen. Je moet wel aan enkele voorwaarden voldoen.

 1. Je moet woonachtig zijn in Nederland.
 2. In het bezit zijn van een geldige legitimatie.
 3. Bankafschrift kunnen overhandigen met daarop je naam en adres.
 4. Als deze bovenstaande punten bekend zijn Evollis een kredietonderzoek naar je inkomen.

Naast het controleren of je kredietwaardig bent zal het bedrijf Evollis elke maand het bedrag van jou rekening halen zodat jij hier verder geen omkijken naar hebt. Het kan altijd zijn dat je kredietkeuring niet wordt goedgekeurd door Evollis in dit geval word je aanbetaling binnen 3 dagen teruggestort op je rekening. Goed om te weten is dat in de 24 maanden Samsung eigenaar van het toestel en zal je ook na de 24 maanden je telefoon weer moeten inleveren bij Samsung.

Protection plan

In het Samsung protection plan houdt het bedrijf rekening met mogelijke defecten of diefstal. Dus geen paniek! Samsung neemt hierin alle verantwoording om jou toestel te repareren of een nieuwe te leveren bij diefstal. Hun zijn immers eigenaar van het toestel. Maar met de kwaliteit van deze telefoons zal het niet vaak nodig zijn dat je gebruik moet maken van deze dienstverlening. Wel is het goed om te weten dat je 2x in de 12 maanden beroep kan doen op deze dienst. Dit is natuurlijk om fraude tegen te gaan.

Waterschade zit ook in het pakket opgenomen. Dit is vaak onduidelijk bij je verzekeringsplan van Samsung. Als laatste is het goed om te weten als je telefoon word gesloten je verplicht bent om binnen 24 uur aangifte te doen bij de politie zodat ze met deze aangifte direct een nieuwe telefoon kunnen toesturen.

Galaxy Upgrade inclusief bij Samsung private lease

Nee dit gaat niet om de software. Want deze word wekelijks geupgrade. Dit gaat over je telefoonupgrade. Ja je hoort het goed! Voor maar eenmalig 99 euro kan jij je telefoon elke 6 maanden upgrade naar een nieuwere versie in de Galaxy lijn. Bij Samsung noemen ze dit Galaxy Upgrade. Dus dit is handig voor mensen die na een korte periode uitgekeken zijn op hun toestel en graag weer het aller nieuwste vlaggenschip willen hebben van het bedrijf. Dit is geheel optioneel maar wel super leuk dat je altijd met de laatste trend op zak kan lopen en dit alles verder voor een vast bedrag per maand.

Nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan eens op de Samsung website onder het kopje private lease.