amerikaanse koelkast leasen

Koelkast Leasen

header
Top 3 Koelkast lease aanbieders

1. Skala heeft het grootste assortiment koelkasten, je least hier al vanaf €17,95 p/m2. EP is al meer dan 50 jaar dé electronica specialist. Hier lease je door in 3 termijnen te betalen

Grote uitgaven komen niet altijd even gelegen. Is je koelkast plotseling stuk?En moet je zo snel mogelijk een nieuwe koelkast hebben?

Dan is het ook fijn dat je daadwerkelijk die koelkast kunt kopen die je ook graag wilt hebben. En niet een andere moet nemen.

Omdat je droomkoelkast niet in je budget past. Dat hoeft geen enkel probleem te zijn, want je kunt gewoon een koelkast leasen.

Koop gewoon de koelkast die je graag wilt en betaal deze eenvoudig in termijnen.

Waarom een koelkast leasen?

Je zult het net zien: je zit al in een dure maand en dan ineens gaat je koelkast ook nog stuk.

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder koelkast, dus is het belangrijk dat deze snel wordt vervangen.

Maar stel dat je net even niet genoeg geld hebt om zo’n nieuwe koelkast te kunnen kopen of dat je wel het geld ervoor hebt, maar eigenlijk aan het sparen bent voor andere dingen.

Gelukkig kun je tegenwoordig ook een koelkast leasen. Je hebt dan de koelkast die je graag wilt snel in huis, zonder dat je direct het volledige bedrag op tafel moet leggen.

Je betaalt eenvoudig in vaste termijnen.

Waar kun je een keuken leasen?

Een koelkast leasen kun je tegenwoordig bij steeds meer bedrijven doen. Onder andere bedrijven als BCC, Wehkamp, Media Markt en Bol.com bieden koelkasten op afbetaling aan.

Doordat er steeds meer aanbieders komen, dus de concurrentie steeds groter wordt, krijg je vaak scherpere prijzen en aanbieden en ook vaak een betere service.

Daarom is het voor jou als consument belangrijk om je vooraf goed te oriënteren en de diverse aanbiedingen naast elkaar neerlegt.

Zodra je weet welke koelkast je graag wilt hebben, kijk je bij een aantal aanbieders en legt niet alleen de prijzen, maar ook de service en de voorwaarden naast elkaar.

Let daarbij ook vooral op de voorraad. De aanbieding kan nog zo scherp zijn, maar als jouw koelkast pas over enkele weken of zelfs maanden pas leverbaar is, is het misschien verstandig om even verder te kijken.

Zeker als je koelkast stuk is en je zo snel mogelijk een nieuwe koelkast moet. 

Smeg leasen

Welke koelkasten kun je leasen?

Er zijn heel veel verschillende soorten koelkasten. Wil je een vrijstaande koelkast of een inbouw koelkast?

Of een koel-vriescombinatie, waar zowel een koelgedeelte als een vriesgedeelte in zit? Wil je een vriesgedeelte, moet het dan No Frost zijn, zodat je het vriesgedeelte niet meer hoeft te ontdooien? Of wil je een grote vrijstaande Amerikaanse koelkast of ga je toch voor een eenvoudige staande koelkast?

Of misschien een goede gebruikte koelkast? Er is meer dan genoeg keuze. Afhankelijk van je keuze kan een koelkast een behoorlijke uitgave zijn. Kun of wil je het geld niet in één keer missen?

Geen probleem, tegenwoordig kun je elk type en elk soort koelkast leasen. Dat is ideaal, want op die manier hoef je het totaalbedrag niet in één keer uit te geven, maar verspreid je het bedrag in een aantal, vooraf vastgestelde, termijnen.

Populaire koelkasten

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er momenteel misschien wel duizend verschillende soorten modellen koelkasten op de markt.

De populairste koelkasten zijn Bosch, Siemens en LG. Deze worden doorgaans ook als beste getest.

Ook de Amerikaanse koelkasten van LG zijn zeer populair. In het lagere segment is Whirlpool erg populair, samen met Samsung.

Ook LG heeft in het lagere segment diverse populaire koelkasten, vanwege hun super mooie design, die in vrijwel elk interieur past.Daarnaast zijn er nog talloze andere merken en modellen die ook erg populair zijn.

Welke je kiest, is geheel afhankelijk van je eigen wensen en je eigen smaak. Welke je ook kiest maakt niet uit.

Soms is een minder bekend merk net zo goed als een bekend merk, soms zelfs met dezelfde onderdelen.

intext

Wat zijn de kosten van een koelkast leasen?

Koop je een koelkast op afbetaling, dan betaal je uiteindelijk altijd meer dan wanneer je de koelkast direct in één keer betaalt.

Ga je een koelkast leasen, dan betaal je namelijk altijd rente. Vooraf bepaal je, samen met de geldverstrekker, wat je per maand betaalt en hoeveel termijnen je gaat betalen.

Het bedrag dat je maandelijks betaalt, bestaat uit een deel aflossing en een deel rente. Des te langer de looptijd, des te meer rente betaal je.

Private lease producten

Alles over een koelkast op afbetaling

Sidebanner
Amerikaanse LG koelkast leasen

Een koelkast leasen zonder BKR check

Net als bij elke andere lening zal er ook vrijwel altijd een BKR check plaatsvinden als je een keuken op afbetaling koopt.Bijna iedere geldverstrekker maakt vrijwel altijd gebruikt van het Bureau Krediet Registratie (BKR).

Over het algemeen zal dat geen probleem zijn en zal de lening vrijwel altijd worden goedgekeurd. Wordt het toch afgewezen, dan kun je in overleg met de geldverstrekker altijd zoeken naar andere mogelijkheden.