fbpx
lease iphone

De Voordelen van een Lease iPhone

Top 3 iPhone Lease Aanbieders

3. Skala heeft het grootste assortiment iPhones en is ideaal voor het langdurig leasen van producten.

Een lease iPhone biedt vele voordelen. Het leasen van producten wordt gedaan om grote uitgaven te voorkomen. Zo kan de buffer van een persoon of de liquiditeit van een bedrijf bewaard worden behouden. Ook geeft het fiscale voordelen om een apparaat te leasen. In de meeste gevallen is het voor ondernemers mogelijk om de BTW terug te vorderen. Daarnaast hoeft het niet op de balans vermeld te worden waardoor er een extra fiscaal voordeel ontstaat. Het maandbedrag is daarnaast vaak vele malen lager als dat je het in combinatie doet met een abonnement. Afhankelijk van de periode waarvoor jij dit toestel huurt wordt er bepaalde of de Apple iPhone eigendom van je wordt. Bij een korte periode gaat het toestel vaak terug naar de leasemaatschappij.

Waarom kiezen mensen voor een lease iPhone

iphone telefoon private lease

Veel mensen en vooral bedrijven kiezen voor de lease van een Apple iPhone. Dit is vaak vele malen goedkoper als het huren van een iPhone. Daarnaast is iemand zo voorzien van de nieuwste functies van een toestel voor een vast laag maandbedrag. Op de nieuwste iPhone zitten namelijk meerdere camera’s waarmee prachtige foto’s gemaakt kunnen worden. Steeds meer bedrijven hanteren een webshop en goede foto’s zijn dan ook cruciaal voor het bedrijf. Daarnaast zijn er ook veel apps die het werk kunnen verlichten te vinden in de iOS store. Apple is het meest veilige systeem voor je gegevens en dat is belangrijk voor klanten maar ook voor jezelf.

 

Dit kan het je opleveren

Een lease iPhone brengt vele voordelen met zich mee. Een voordeel daarvan is dat je een vast bedrag per maand betaald in plaats van eenmalig een grote uitgave. Zo is het elke maand duidelijk wat de uitgaven zijn en wat er binnenkomt. Zo is er altijd een goed fiscaal overzicht waar rekening mee gehouden kan worden. Ook is het mogelijk om het toestel te verzekeren tijdens de leaseperiode. Hierdoor kan het toestel zorgeloos meegenomen worden ook buiten de deur. Een ongeluk zit immers in een kleine hoek en dat kan zomaar veel geld gaan kosten als je onverzekerd bent.

lease iphone

Voorkom grote uitgaven door een Lease iPhone

Er kan overzicht gecreëerd worden door een lease iPhone te nemen i.p.v. het kopen van dit toestel. Het geeft namelijk maandelijks een goed en duidelijk overzicht. Daarnaast is leasen vaak flexibel opzegbaar waardoor iedereen altijd in het bezit kan zijn van het laatste Apple toestel. Daarnaast is het bij sommige partijen mogelijk om je oude iPhone in te ruilen voor korting op de maandelijkse lasten. Dit kan zomaar tot wel €250,- opleveren en dat is ongeveer €10,- per maand aan korting op basis van 24 maanden. Het is mogelijk om een sim only abonnement te nemen naast een lease toestel. Dit zorgt ervoor dat de telefoonkosten niet de spuigaten uit lopen.

 

Dit zijn de mogelijkheden voor een lease iPhone

Een lease iPhone geeft toegang tot de technologie van Apple. Dit is de meest veilige en snelle technologie van de wereld. Veel bedrijven werken ook met deze toestellen waardoor het makkelijk met elkaar te synchroniseren is. Daarnaast is het een toestel met een goede camera erop waar de beste foto’s mee gemaakt kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat de webshop altijd voorzien is prachtige producten. Meestal is het mogelijk om een iPhone te leasen zonder bkr toets. Dit betekend dus dat bijna iedereen hiervoor in aanmerking kan komen. Het is de alternatieve manier voor mensen om toch aan de nieuwste iPhone te komen.

Fiscaal heeft het voor bedrijven nog veel meer voordelen. Zo hoeft er namelijk geen rekening mee gehouden te worden in de balans. Ook is het mogelijk om BTW terug te vragen over de leaseperiode. Afhankelijk van de manier waarop er aangifte wordt gedaan wordt dit per maand, kwartaal of jaar terugbetaald.

Tot slot

Of er nu als bedrijf of particulier wordt gekozen voor het leasen van een toestel maakt niet uit. Het levert vele voordelen op zoals je hebt kunnen lezen. Daarnaast is het zo dat leaseperiodes vaak onderbroken kunnen worden en dat er snel geschakeld kan worden naar een nieuw toestel. Zo heeft iedereen altijd de laatste technologie in huis en worden de oude apparaten ook niet zomaar bij het grof vuil gegooid. Ook kan het bedrijven veel fiscaal voordeel opleveren. Maar daarnaast verhoogt het ook de productiviteit binnen een bedrijf. Door alle apparaten met elkaar te kunnen synchroniseren staat iedereen in verbinding. Ook zijn de gegevens van de klant altijd veilig in de Apple Cloud. Dit is wat iedereen wil!