iPhone leasen

Apple Private Lease

Doet Apple aan private lease?

De laatste jaren groeit het aanbod van private lease constructies in hoog tempo. Het leasen van een auto is daar het meeste bekende voorbeeld van. Steeds meer mensen leasen ook (elektrische) fietsen, cv-ketels en bureaus. Dit zijn stuk voor stuk producten die je een smak geld kosten. Door deze ontwikkelingen zie je dat steeds meer fabrikanten deze vorm van betalen aanbieden. Apple hoort bij deze groep fabrikanten.

Welke Apple producten kan je private leasen?

Apple watch leasen

Het zal je niet verbazen. Via Apple ben je in de gelegenheid om alle producten te leasen. Zo kan je zonder aanschafkosten een Macbook, iMac, iPad of iPhone leasen. Op deze manier heb je direct het nieuwste model van Apple in bezit. Voor je overgaat tot het leasen van je nieuwste Apple aanwinst raden we je aan om de het leasen van refurbished Apple producten ook eens te onderzoeken.

Waarom een Apple gadget private leasen?

Het zal je niet verrassen: MacBooks, Imacs en Iphones zijn behoorlijk solide apparaten die lang mee kunnen gaan. Waarom zou je dan leasen? Als een product zo lang mee gaat koop je het toch? Het grote voordeel van het leasen van jouw nieuwe Ipad of MacBook is dat je altijd wanneer er een nieuwe variant uitkomt. Jij in de gelegenheid bent om deze direct te in bezit te krijgen. Apple private lease heeft dus zeker voordelen.

Macbook leasen

Hoe werkt het leasen van Apple gear?

Het maakt niet uit: of je nou voor je werk, studie of dat je iemand een cadeau wil doen. In de Apple Online Store maak je in no-time je financiering rond. Je kan aan de hand van voorbeelden een prognose maken van de hoogte van je maandelijkse som aan afbetaling. Zo weet je vooraf direct waar je aan toe bent. Verder is het goed om te weten dat het leasen van Apple producten al kan bij een minimaal bestelbedrag van vijfhonderd euro.

Hoeveel kost het leasen van Apple producten?

Natuurlijk zijn ook hier weer veel verschillen rondom prijzen in het aanbod van de verschillende leasebedrijven. Het hangt er dus vanaf waar jij je nieuwste MacBook leasen gaat. Wij schetsen je een kostenvoorbeeld van wanneer je bij de Apple Online Store leasen gaat. Hiervoor nemen we een mooi rond bedrag: stel dat je voor duizend euro een MacBook leasen gaat. Dan betaal je deze over het algemeen terug in twaalf termijnen van tweennegentig euro. Over de gehele looptijd betaal je dan duizendvijfennegentig euro. Oftewel vijfennegentig euro meer dan dat je zelf de duizend euro ophoest. Als Android gear je ook bevalt zou je ook kunnen kiezen voor Samsung private lease.