apple ipad

iPad Private Lease

Top 2 iPad Aanbieders

1. Je nieuwe iPad leasen zonder langlopend contract? Bij grover zeg je elk moment op.

2. Skala heeft de laagste prijzen. Maar heeft wel minder aanbod. Ideaal voor het langdurig leasen van producten.

Waarom een iPad leasen?

Een iPad leasen zorgt ervoor dat de grote kostenpost waardoor de liquiditeit blijft. Door te leasen is de iPad voor een vast maandelijks bedrag verkrijgbaar. Veel mensen hebben ook daadwerkelijk de nieuwste technologie nodig om mee te kunnen draaien in een bedrijf of opleiding. Hiervoor heb is vaak wel wat spaargeld, maar dit moet niet worden aangesproken en bewaard blijven voor later. In principe werkt dit hetzelfde als een abonnement voor een mobiele telefoon. Dus dat is dan ook de voornaamste reden waarom mensen dit ook doen met een iPad. Het is mogelijke om een nieuw apparaat te leasen, maar daarnaast zijn er ook tweedehands en refurbished apparaten. Deze zijn vaak van dezelfde kwaliteit. Echter is de prijs vaak vele malen lager omdat ze niet meer letterlijk in de verpakking zitten.

De voordelen van een iPad leasen

Het grootste voordeel van een iPad leasen is dat de kosten maandelijks gespreid kunnen worden. Soms is het zelfs mogelijk dat de maandelijkse kosten per maand op te zeggen zijn. Het enige nadeel van dat abonnement is dat de iPad niet van jezelf wordt. Door een aantal jaren te leasen kan het apparaat eigendom worden van het bedrijf en wordt het dus een bezit. Zo komen de kwetsbare gegevens niet bij een verkeerd persoon terecht. Daarnaast zijn de voordelen net als bij de aankoop van de Apple iPad hetzelfde als dat Apple op koop apparaten geeft met de gebruikelijke support. In de meeste gevallen wordt er ook geen BKR toets gehouden, maar dit is afhankelijk van de leasemaatschappij. Iedere medewerker kan toegang krijgen tot het bedrijfsnetwerk vanuit huis.

Dit is waarom mensen kiezen voor leasen

Mensen kiezen vaak voor het leasen van bijvoorbeeld een iPad omdat ze niet genoeg geld hebben om er een te kopen. Echter kan het ook zo zijn dat ondernemers liever niet zon groot bedrag in een keer wil uitgeven. Vaak kiezen zij voor een nieuw apparaat wat later ook helemaal van hen kan worden. Meestal zitten ze dan zo’n 2 a 3 jaar vast aan een contract en wordt het apparaat als je netjes betaald hebt daarna eigendom van het bedrijf. Het is een vooroordeel dat alleen studenten zouden kiezen voor leasen. Wij zien steeds meer gezinnen en volwassenen die dit ook doen. Dit komt omdat er tegenwoordig zoveel technologie is dat bedrijven het niet meer bij kunnen houden op dit gebied.

apple ipad

Full service iPad leasen

Het leasen van een iPad is ook mogelijk in combinatie met service bundels. Een voorbeeld hiervan is een verzekering tegen val en stootschade. Dit kan worden opgenomen in de leaseprijs zodat vooraf al de kosten inzichtelijk zijn en het bedrijf of de ondernemer weet waar ze aan toe zijn. Ook zou het verzekerd tegen diefstal kunnen worden. Het is niet alleen voor particulieren, maar ook zakelijke klanten mogelijk om te leasen. Als bedrijf zijnde is dit ook nog eens een groot voordeel bij de fiscus. Op de eindbalans hoeft dit product niet mee geteld te worden in de inventaris. Echter kiezen veel bedrijven er wel voor kunnen kiezen om de BTW hiervan terug te vragen. Dit kan per maand, kwartaal of jaar doen zolang de leaseperiode loopt.

Refurbished iPad leasen

Om nog goedkoper een iPad te leasen kunnen bedrijven er voor kiezen om een refurbished model te leasen. Dit is een model wat mogelijk teruggestuurd is voor een defect. Ook kan het zijn dat deze iPad teruggestuurd is omdat klanten zich toch bedacht hebben. Vaak worden deze modellen tegen een gereduceerde prijs aangeboden. In theorie zijn ze misschien niet nieuw, maar technisch gezien is dit wel het geval. Ook kan een bedrijf vaak nog aanspraak maken op de garantie die nog resterend is op dit product. Tevens kan de ondernemer in de meeste gevallen deze producten ook nog steeds verzekeren. Hierdoor hebben zij hun favoriete apparaat in huis tegen een nog voordeligere prijs.

Conclusie

Het leasen van een iPad hoeft dus niet altijd even duur te zijn. Het is afhankelijk van de wensen die bedrijven hebben om te bepalen hoe duur dit wordt. Bij een kortere lease periode betalen ondernemers meer per maand, maar dan wordt het toestel ook eerder eigendom van het bedrijf. Daarnaast zouden zij ervoor kunnen kiezen om een tweedehands of refurbished product te leasen. Dit kan zomaar 10 euro of meer per maand schelen vergeleken met hetzelfde apparaat in nieuwstaat. In de meeste gevallen is de kwaliteit van deze apparaten gewoon hetzelfde waardoor ze toch van alle gemakken voorzien bent. Zo blijven we allemaal bij de tijd!