Ford Puma Private Lease

Auto leasen

Top 3 Partijen om een auto te leasen

1. Je nieuwste camera lens huren zonder langlopend contract? Bij Grover zeg je elk moment op.

2. Skala heeft het grootste assortiment en is ideaal voor het langdurig leasen van producten.

Inhoudsopgave van Auto leasen

 • 1. Waar kan je een auto leasen?
  • 1.1 Welke diverse type auto’s vindt je onder een prive autolease?
 • 2. Waarom een auto leasen?
  • 2.1 Hoe werkt het leasen van een auto?
  • 2.2 Wat zijn de kosten?
  • 2.3 Kan ik een auto leasen zonder BKR check?
  • 2.4 Voor- en nadelen van leasen.
Ford Puma Private Lease

1. Waar kan je een Ford Puma private lease plan afsluiten?

Een Ford Puma private lease plan kun je niet alleen bij de FORD dealer afsluiten, maar ook bijvoorbeeld bij de ANWB. Daarnaast zijn er ook nog lease organisaties zoals Directlease en Leaseauto die deze dienstverlening aanbieden.

1.1 Wat kun je verwachten?

In het Ford Puma private lease plan zijn bijna alle kosten inbegrepen. Je betaald dus niet alleen voor de auto, maar ook onderhoud is inbegrepen. Daarnaast is vaak de wegenbelasting ook inbegrepen, maar check dit altijd even goed bij de aanbieder. Voor een vast bedrag per maand heb jij dus een auto tot je beschikking. Het voordeel daarvan is dat je niet in een keer een grote uitgave hoeft te doen. Je kunt het spaargeld gewoon op de bank laten staan. Zo heb je dit beschikbaar voor eventuele andere noodgevallen.

1.2 Waarom juist voor deze auto kiezen?

Het Ford Puma private lease pakket heeft meerdere voordelen. Zo heeft deze auto een hogere instapmogelijkheden. Dit is niet alleen fijn tijdens het rijden, maar ook tijdens het in- en uitstappen. Daarnaast beschikt deze SUV over een ruime kofferbak waar je veel koffers of boodschappen in kunt opbergen. In totaal is er ruimte voor 456 Liter aan opbergruimte, wat ruim boven het gemiddelde is. De auto ligt daarnaast veel beter op de weg en dit is vooral doordat de wielen een bredere spoorbreedte hebben. Daarnaast is hij ook relatief zuinig in zijn brandstofgebruik. Ook wanneer je veel moet remmen in dorpen of de stad. Gemiddeld gezien komt hij uit op een verbruik van 1 op 17.

2. De voordelen van een Ford Puma private lease

Kiezen voor een Ford Puma private lease kan verschillende voordelen met zich meebrengen. Dat zijn niet alleen financiële, maar vooral ook technische voordelen. Het is een van de weinige auto’s die je tegen een betaalbare prijs kunt huren en waar je zoveel opbergruimte in hebt. Daarnaast betaal je een prijs voor alles wat met de auto te maken heeft en dit zorgt voor een financieel overzicht. Bovendien is het ook nog eens een auto de relatief zuinig is met zijn brandstof en energieverbruik. Dit wordt ook bijvoorbeeld gebruikt voor de aansturing van het remsysteem en daardoor ga je nog efficiënter er mee om. Dit zorgt ervoor dat het momenteel een van de meest populaire modellen is van het merk Ford.

2.1 Hoe werkt het Ford Puma private lease

Je kunt het Ford Puma private lease contract aanvragen bij verschillende aanbieders. Het is een beetje afhankelijk van de persoonlijke wensen, waar de kosten uiteindelijk op uitkomen. Je hebt namelijk verschillende upgrades die er mogelijk zijn, maar hiervoor betaal je wel een paar euro per maand. Laat dit dan ook altijd goed en duidelijk uitleggen door de maatschappij. Zet alle voor- en nadelen op een rij en denk er even over voordat je de keuze maakt.

2.2 Aan welke kosten moet je denken?

Wanneer je een auto gaat leasen dan spreek je een looptijd af, meestal varieert dit van 12 t/m 60 maanden. Hoe langer de looptijd van het contract, hoe lager het maandbedrag normaliter wordt. Verder zullen de kosten ook afhankelijk zijn van het type en merk auto, maar ook of de auto gloednieuw is of al in gebruik is genomen. Gemiddeld zal het bedrag variëren tussen ongeveer €389,- tot meer dan €799,- per maand. Voor een Ford Puma betaal je uiteraard minder dan voor een Audi A3. Verder zijn de aantal kilometers per maand bepalend voor het maandbedrag. Met deze rekentool kun je eenvoudig een inschatting krijgen voor het maandbedrag van je favoriete auto.

2.3 Kan ik een Ford Puma private lease afsluiten zonder BKR?

Het is mogelijk om zowel met alsmede zonder BKR registratie een Ford Puma private lease. Vaak wordt er wel gekeken naar de aard van de BKR registratie. Hierbij wordt dan ook goed opgelet wat er geleend is en welk bedrag hier tegenover staat. Dit omdat je vandaag de dag bij een telefoon boven de 200 euro al een BKR registratie kunt krijgen i.c.m. abbonomenten. Natuurlijk wordt er voor het meerendeel rekening gehouden met het inkomen en/of dit op vaste basis is. Je kunt het beste vrijblijvend advies inwinnen bij de vele leasemaatschappijen die er zijn. Het kost niks en zo weet je waar je wel of niet doorheen komt. Bovendien heb je dan ook een goed overzicht over de kosten en weet je dus waar je zo goedkoop mogelijk uit bent.

2.4 Samenvatting voor- en nadelen

Ford Puma private lease is aan te raden voor de mensen die niet in een keer een groot bedrag willen uitgeven. Bovendien heb je een goed overzicht van de kosten omdat kosten zoals wegenbelasting en onderhoud inbegrepen zijn en daardoor kom je ook niet zomaar voor verassingen te staan.

Voordelen:
 • Een vast maandelijks bedrag, dus geen eenmalige investering vereist.
 • Onderhoud is inbegrepen en op de lange termijn gezien haal je dit er dubbel en dwars uit.
 • Wegenbelasting is meestal inbegrepen, dus ook deze kosten vallen weg.
 • Geschikt voor jong en oud, want deze SUV biedt meer als voldoende zit en opbergruimte.
 • Een degelijk merk voor een betaalbare prijs en met comfort hoog in het vaandel.
Nadelen:
 • Als je veel kilometers rijdt, dan kan de prijs aanzienlijk oplopen.
 • Mocht je ontslagen worden en niet meer kunnen voldoen aan de maandelijkse lasten, dan komt dit grapje je duur te staan.
 • Als je niet veel rijd dan is dit niet aan te raden omdat je dan met een tweedehands auto ook voldoende vooruit komt.
 • Schadevrije jaren kunnen verloren gaan, omdat de verzekering van je leasecontract niet op jouw naam staat. Je opgebouwde no-claim korting vervalt na 3 jaar.
 • Lees het contract ook goed door, want in sommige gevallen is er een hoog eigen risico bij ongevallen.

Ben je benieuwd welke items je nog meer kunt leasen? Zie dan ons overzicht van leaseproducten.