product private lease volvo leasing

Volvo leasing

Top 3 Partijen voor Volvo leasing

1. Je nieuwste camera lens huren zonder langlopend contract? Bij Grover zeg je elk moment op.

2. Skala heeft het grootste assortiment en is ideaal voor het langdurig leasen van producten.

Inhoudsopgave Volvo leasing

Volvo is een Zweeds automerk dat al sinds 1926 bestaat en waar de mens altijd centraal heeft gestaan. Dit zie je ook terug in hun modellen. Zo zorgen comfort, optimale veiligheid en gemak voor een prettige rijervaring. Je ziet daarom ook vaak dat wanneer men Volvo heeft gereden, ze bij dit automerk blijven. Volvo is ook actief in allerlei verschillende klassen, waardoor er voor ieder budget wel een geschikte auto te vinden is. Van stationwagen tot sedan. Ben jij fan van Volvo en op zoek naar een geschikte lease auto?

 • 1. Waarom een auto leasen?
  • 1.1 Welke volvo lease aanbieders zijn er?
 • 2. Welke populaire modellen Volvo leasing zijn er?
  • 2.1 Model: Volvo XC40 private lease
  • 2.2 Model: Volvo V40
  • 2.3 Model: Volvo S90
  • 2.4 Model: Volvo V60
 • 3. Volvo private lease
 • 4. Voor en nadelen Volvo leasing
product private lease volvo leasing

1. Waarom een auto leasen?

Een nieuwe auto kopen is voor veel mensen financieel bijna niet te doen. Het is dan ook niet gek dat men zoekt naar andere manieren, zoals het leasen van een auto. Het grootste voordeel en belangrijkste reden om te leasen is voor veel mensen dat er niet in een keer een nieuwe auto hoeft te worden afgerekend. Je betaald maandelijks een bedrag, welke veel realistischer is dan een eenmalige uitgave. Verder worden veel zaken zoals onderhoud en verzekeringen uit handen genomen door de lease aanbieder. Maar met een lease auto zit je wel vast aan een contract. Wees daarom altijd goed voorbereid voordat je kiest voor een lease auto.

1.1 Welke Volvo lease aanbieders zijn er?

Er zijn veel verschillende partijen waar je een Volvo kunt leasen. Een paar grote namen zijn Volvo Cars, Direct Lease en VRA lease. In sommige gevallen kun je alles online regelen, maar je kan ook vooraf een proefrit maken. Overleg met de aanbieder welke auto en lease contract het beste bij je past.

2. Welke populaire modellen Volvo lease zijn er?

Er zijn veel partijen die een Volvo als private lease aanbieden. En daarom zijn er ook veel verschillende modellen Volvo’s te vinden. Van een V40 Volvo tot een stoere V60, een unieke V70 tot de prachtige XC60 Volvo’s. We hebben ons verdiept in een paar modellen van Volvo die veelvuldig worden geleased.

2.1 Model: Volvo xc40 private lease

De Volvo XC40 is erg populair onder private lease. Het is een sportieve SUV met veel slimme opbergruimte. Het kantelbare panoramadak geeft frisse lucht, maar ook een prachtig uitzicht naar buiten. Waar de Volvo XC40 ook bekend om staat is de technologie die erin verwerkt is. Zo is er bijvoorbeeld de remenergie die de auto terugwint en opslaat als elektriciteit. Of de rijhulpsystemen die helpen bij inparkeren of je snelheid bewaren en afstand te houden op de weg.

2.2 Model: Volvo V40

De kleinste auto van de Zweedse autobouwer is de Volvo V40. Een solide hatchback die zowel van binnen als buiten goed is vormgegeven. Je vindt namelijk in deze prijsklasse weinig auto’s die volwassen en stijlvol ogen als de Volvo V40. Te leasen vanaf ongeveer 385 euro per maand.

2.3 Model: Volvo S90

Zoek je een sedan in een wat hoger segment? Dan kom je uit bij de Volvo S90. Een bolide boordevol luxe en de nieuwste technieken. Hij is stijlvol en net iets meer ingetogen dan de luxe sedans van Audi, BMW en Mercedes. Te leasen vanaf ongeveer 675 euro per maand.

2.4 Model: Volvo V60

Ben je juist meer op zoek naar een stationwagen? Dan kun je kiezen voor de Volvo V60: een zuinige auto, vol luxe en hij ligt lekker op de weg. Het is geen schreeuwerige auto, maar stijlvol en een goede comfort. Te leasen vanaf ongeveer 600 euro per maand.

3. Volvo private lease

Volvo heeft het voor zijn particulieren gebruikers mogelijk gemaakt om de Volvo te kunnen leasen. Je betaalt een vast bedrag per maand om in een vaak gloednieuwe Volvo te rijden. Dit bedrag is meestal inclusief verzekering, houderschapsbelasting, reparaties, onderhoud, banden enzovoort. Het gemak van zorgeloos rijden, dat kenmerkt Volvo private lease zich wel mee.

4. Voor en nadelen Volvo leasing

Het Volvo leasen heeft zowel voor- als nadelen. Eigenlijk geldt dit voor alle producten die worden geleased, zoals bijvoorbeeld een fiets, tv of auto. We raden daarom aan je vooraf goed te verdiepen in de voorwaarden van de autoleverancier. Lees goed de kleine letters om onaangename verrassingen te voorkomen. De meest voorkomende voor- en nadelen hebben we voor je op een rij gezet.

Voordelen Volvo leasing

 • Geen grote eenmalige uitgave. Je betaald een maandelijks lease bedrag waardoor je het bedrag van de nieuwwaarde van de auto niet op je bankrekening hoeft te staan.
 • Onderhoud, reparaties en schades worden vaak uitgevoerd door de Volvo dealer van wie je de auto leased. Je hebt dus geen onverwachte uitgaven als er iets stuk gaat aan je auto.
 • In sommige gevallen heb je zelfs recht op vervangend vervoer bij pech en schade in binnen- en buitenland. Dit is niet overal gebruikelijk.

Nadelen Volvo leasing

 • Uiteindelijk is leasen vaak duurder dan kopen. Heb je het grote bedrag voor de auto wel op je bankrekening staan? Dan kan het financieel voordeliger zijn om deze direct aan te schaffen.
 • Je gaat een lease contract aan voor een bepaalde periode. Als er binnen deze periode iets veranderd in je persoonlijke situatie is het niet altijd mogelijk om je lease contract te ontbinden. Bekijk vooraf goed in de voorwaarden waar je aan vast zit en kijk op dit aansluit op jouw persoonlijke situatie.

Ben je benieuwd welke items je nog meer kunt leasen? Zie dan ons overzicht van leaseproducten.

Private lease producten