product private lease elektrische scooter leasen

Elektrische scooter leasen

Top 3 Partijen voor elektrische scooter leasen

1. Je nieuwste camera lens huren zonder langlopend contract? Bij Grover zeg je elk moment op.

2. Skala heeft het grootste assortiment en is ideaal voor het langdurig leasen van producten.

Inhoudsopgave Elektrische scooter leasen

We zien het steeds vaker; elektrische vervoersmiddelen op de weg. Door de voordelen voor het milieu en vaak ook de portemonnee wordt het steeds populairder. Met de komst van de elektrische scooter, zien we de verkoop van scooters met brandstof afnemen. De techniek is al zo ver ontwikkeld dat deze zelfs minder duur zijn dan een normale scooter. Door dit financiële voordeel, wordt de keuze voor elektrisch rijden makkelijker.

Ben je op zoek naar een private lease elektrische scooter? Ook dat kan tegenwoordig. Zakelijk leasen was al langer een trend, maar er zijn ook steeds meer mogelijkheden voor particulieren. Misschien ken je fenomeen van meubels leasen al van een elektrische fiets, bank of bed. Maar wist je ook dat je private elektrische scooters kan leasen?

 • 1. Wat is een elektrische scooter?
  • 1.1 Welke winkels bieden de mogelijkheid voor een elektrische scooter leasen?
  • 1.2 Hoe werkt het leasen van een elektrische scooter?
 • 2. Populairste elektrische scooters van nu?
  • 2.1 Super Soco CPX
  • 2.2 Segway E125S E-scooter
  • 2.3 Vespa Primavera Elettrica
 • 3. Voor en nadelen van een elektrische scooter leasen?
 • 4. Wat kost het om een elektrische scooter te leasen?
product private lease elektrische scooter leasen

1. Wat is een elektrische scooter?

Een elektrische scooter is precies hetzelfde als een normale scooter, alleen is het benzine motorblok vervangen voor een elektrische motor. Je hoeft dus geen brandstof meer te tanken, maar alleen de accu opladen. Dit is zowel goedkoper voor je portemonnee als een schonere manier van scooter rijden. Maar er zijn nog meer voordelen aan de elektrische scooter. Zo heeft deze geen startproblemen, is minder storingsgevoelig, heeft minder onderhoud nodig, is hij veel krachtiger en fluisterstil. Het is daarom ook niet gek dat je op steeds meer plekken de elektrische scooter in het straatbeeld ziet verschijnen.

1.1 Welke winkels bieden de mogelijkheid voor een elektrische scooter leasen?

Er zijn verschillende aanbieders van elektrische scooter lease. Wanneer je op zoek bent naar een lease scooter, bekijk dan goed wat de voorwaarden van het contract zijn. Zo biedt bijvoorbeeld E-scooter Lease een andere manier van leasen aan dan Scooterlease XL. Na afbetaling van de scooter is bij E-scooter Lease de elektrische scooter jouw eigendom geworden.

1.2 Hoe werkt het leasen van een elektrische scooter?

Het bestelproces van een elektrische scooter leasen is grotendeels gelijk aan dat van een leaseauto. Alleen zijn de tarieven een stuk lager. Verder heeft elke aanbieder zijn eigen voorwaarden opgenomen in het leasecontract. Het proces begint altijd eerst met een aanvraag. Je vult een formulier in, samen met je bankgegevens en identiteitsgegevens. Vaak worden je gegevens gecheckt, door bijvoorbeeld een kredietverstrekker. Bij goedkeuring ontvang je het contract. Als het papierwerk allemaal rond is kan de levering van de elektrische scooter worden afgestemd en betaal je maandelijks je lease contract.

 

2. Populairste elektrische scooters van nu?

Er zijn een aantal merken van elektrische scooters die erg populair zijn. We zoomen hier even op in, zodat je precies weet welke A-merken er momenteel in de markt zijn.

2.1 Super Soco CPX

De Super Soco CPX is geschikt voor intensieve rijders. Het laden van de accu gaat heel snel (binnen drie uur) en je actieradius is bij 25 km/u gemiddeld 90 kilometer. Is dit niet voldoende? Dan kun je ook een extra accu meenemen. De elektrische scooter is erg goed zichtbaar in het verkeer door de dubbele koplampen. Een leuke toevoeging van deze scooter is de Super Soco app, je kunt via je telefoon alle noodzakelijke informatie op je telefoon binnen krijgen, zoals de status van je accu.


2.2 Segway E125S E-scooter

De naam Segway ken je misschien van het elektrisch aangedreven en zelf balancerende eenpersoons vervoersmiddel. Maar Segway heeft ook een aantal kwalitatief goede e-scooters, zoals de Segway E125S. Met een actieradius van 75 km een fijne scooter om schoon mee te rijden. Er zit een slim dashboard op de scooter, waarbij je in één oogopslag alle nodige informatie kunt zien: snelheid, batterijniveau, rijmodus etc.

2.3 Vespa Primavera Elettrica

De stijlvolle Vespa Primavera Elettrica heeft de grootste actieradius van deze drie elektrische scooters. Hij kan namelijk wel 100 km, dankzij de lithium-ion accu. Compleet met een oplaadsysteem tijdens snelheidsvermindering. Het is een stille en technologische krachtbron, waar je zeker een eind mee kunt rijden. En dat ook nog eens op een stijlvolle, schone en groene manier.

3. Voor en nadelen van een elektrische scooter leasen?

Een elektrische scooter kopen is vaak een grote stap. Misschien houdt het hoge prijskaartje jou wel er van om gebruik te maken van dit vervoersmiddel. Gelukkig is een eenmalige grote uitgave niet perse nodig en bestaat er ook de optie leasen. Hierdoor wordt het rijden van een elektrische scooter voor een grote groep mogelijk. Maar welke voor- en nadelen zitten er nu aan het leasen van een elektrische scooter? Wij hebben het voor je uitgezocht:

Voordelen e-scooter leasen:

 • Je hoeft geen eenmalige grote uitgave te doen. Dus heb je het geld niet klaar staan op je bankrekening, dan kun je er voor kiezen om te leasen waarbij er maandelijks een bedrag van je rekening wordt afgeschreven.
 • Een vast bedrag per maand betalen; je weet dus precies waar je maandelijks aan toe bent.
 • Geen onvoorziene kosten zoals reparaties of onderhoud. Dit is meestal opgenomen in het leasecontract.
 • Je hebt de beschikking tot kwaliteitsmerken en dit zijn vaak de nieuwste modellen.

Nadelen e-scooter leasen:

 • Je sluit een lease contract af. Daarom zit je wel voor een bepaalde periode hieraan vast. Mochten er tussentijds dingen veranderen in je persoonlijke situatie, dan moet deze maandelijkse verplichting wel worden voldaan.
 • Leasen is uiteindelijk duurder dan direct kopen. Heb je het bedrag voor de elektrische scooter op je bankrekening staan. Dan ben je goedkoper uit als je deze direct betaald.

4. Wat kost het om een elektrische scooter te leasen?

De prijzen voor het leasen van een elektrische scooter lopen behoorlijk uiteen. Ben jij aan het overwegen of je een scooter wilt leasen? Bekijk dan met name welke maandelijkse verplichting jij aan kunt gaan. Je komt namelijk niet zomaar van een contract af. De prijzen per maand variëren van 30 euro tot boven de 130 euro per maand. Kwaliteit en de nieuwe aanschafwaarden van de elektrische scooter bepalen de maandprijs voor het lease bedrag.

Ben je benieuwd welke items je nog meer kunt leasen? Zie dan ons overzicht van leaseproducten.