product private lease vespa leasen

Vespa leasen

Top 3 Partijen voor Vespa leasen

1. Je nieuwste camera lens huren zonder langlopend contract? Bij Grover zeg je elk moment op.

2. Skala heeft het grootste assortiment en is ideaal voor het langdurig leasen van producten.

Inhoudsopgave Vespa leasen

De Vespa scooter is een bekend vervoersmiddel, zeker in de binnensteden zien we hem vaak voorbij komen. Deze iconische scooter is zowel in Nederland als daarbuiten erg bekend, maar wat maakt deze scooter zo speciaal?

Het uiterlijk van de Vesta heeft zich bewezen als “tijdloos”. De scooter heeft een smalle voorkant met een brede achterkant en is er in een retro, klassiek en sportief model verkrijgbaar. Maar het blijft natuurlijk een Italiaans merk; stijlvol en elegantie zal je in elk model terugzien.

Ben je op zoek naar een Vespa scooter? En heb je het bedrag voor een nieuwe scooter niet op je bankrekening staan? Dan kun je je verdiepen in het leasen van de Vespa. Het leasen van producten voor particulieren is een trend die aan het opkomen is. Zo kun je al een elektrische fiets, bank of bed leasen. En daar komt nu ook de Vespa scooter bij.

 • 1. Welke aanbieders van Vespa leasen zijn er?
 • 2. Welke modellen Vespa zijn er?
  • 2.1 Model: Vespa Sprint
  • 2.2 Model: Vespa Primavera
  • 2.3 Model: Vespa Elettrica
  • 2.4 Model: Vespa GTS 300
 • 3. Wat kost een Vespa leasen?
 • 4. Voor en nadelen van een Vespa leasen
scooter lease

1. Welke aanbieders van Vespa leasen zijn er?

Er zijn diverse aanbieders voor het leasen van een Vespa scooter. We adviseren om goed te kijken naar de voorwaarden van elke partij. Let daarbij op dat het lease contract en gestelde voorwaarden goed aansluiten op jouw persoonlijke situatie. Een grote partij van lease scooters is Scooterlease XL. Zij bieden zowel Vespa modellen als andere merken. Of neem eens een kijkje bij Leasejescooter.nl Ook zij hebben veel Vespa modellen beschikbaar in verschillende prijsklassen.

2. Welke modellen Vespa zijn er?

Je ziet bij het leasen van een Vespa scooter dat vaak de nieuwste modellen worden aangeboden. Veel oudere modellen zitten hier niet meer tussen, deze worden wel als tweedehands model te koop aangeboden. We zoom in dit artikel daarom ook in op de wat nieuwere modellen van Vespa, zodat je precies op de hoogte bent van het huidige assortiment.

2.1 Model: Vespa Sprint

Je dagelijkse routine opfleuren kan met de Vespa Sprint. Een lekker pittige scooter die goed op de weg ligt. Door de stabiliteit en wegligging is dit een fijne scooter voor in de binnenstad. Ook is de Vespa Sprint voorzien van de meest geavanceerde technische oplossingen.

2.2 Model: Vespa Primavera

Vespa Primavera is net als de Vespa Sprint een van de nieuwste modellen van Vespa. Qua uiterlijk lijken deze modellen ook erg op elkaar, maar er zitten in de detaillering toch wel echt een paar verschillen. Zo heeft de Vespa Primavera een iets meer retro look dan de Vespa Sprint, zoals de ronde koplamp, ronde spiegels en ronde oppakbeugel. Een echt iconisch symbool van de jaren zestig, dat zien we terug in deze Vespa Primavera.

2.3 Model: Vespa Elettrica

En dan hebben we natuurlijk ook nog de elektrische scooter van Vespa. Ook wel Vespa Elettrica genoemd, een revolutie op gebied van elektrische vervoersmiddelen. Het prettige van Vespa is dat zij met hun tijd mee gaan en nu ook elektrische scooters hebben. Een stijlvolle, schone en groene manier van toeren. Het is ze gelukt om een grote actieradius te verwerken, want je kunt tot wel 100 km rijden. Dankzij de lithium-ion accu heb je een stille en technologische krachtbron met deze Vespa Elettrica.


product private lease vespa leasen

2.4 Model: Vespa GTS 300

De Vespa GTS 300 heeft de krachtigste motor van alle Vespa modellen. Een pittige eencilinder, die vaak gebruikt wordt als vervoersmiddel tussen woon- en werkverkeer. Ook is de Vespa GTS 300 goed uitgerust op gebied van veiligheid en betrouwbaarheid op de weg. Er zitten flinke brede banden onder, een remsysteem met een dubbele schijf en een ABS-systeem.

3. Wat kost een Vespa leasen?

Je wilt graag een nieuwe scooter, maar hebt op dit moment niet het benodigde budget. Dan kan een Vespa leasen de oplossing zijn. Je betaalt op die manier een maandelijks bedrag, waar je in sommige gevallen na aflossing volledig eigenaar van de scooter bent. De kosten van een Vespa leasen lopen behoorlijk uiteen. Het is bijvoorbeeld erg afhankelijk van het type model Vespa, maar ook het termijn die je aangaat met de aanbieder van de scooter. Een gemiddeld leasebedrag voor een Vespa scooter ligt op ongeveer 75 euro per maand.

4. Voor en nadelen Vespa leasen

Het is vaak een grote stap om een scooter te kopen. Misschien houdt het hoge prijskaartje jou er wel van af om een Vespa scooter te gebruiken als vervoersmiddel. Maar er zijn ook andere opties om wel gebruik te maken van een Vespa, zonder aanspraak te maken op een groot bedrag van je bankrekening. Hierdoor wordt het rijden van een Vespa voor een grotere groep mogelijk. Er kleven hier zowel voor- als nadelen aan vast. Wij hebben ze voor je uitgezocht:

Voordelen Vespa leasen

 • Het leasen van een Vespa is geschikt wanneer je niet in een keer een groot bedrag kunt of wilt uitgeven. Met leasen betaal je maandelijks een bedrag voor een bepaalde looptijd. Hoe langer de looptijd, hoe lager de maandelijkse kosten.
 • Geen extra kosten voor onderhoud en reparaties. Deze worden meestal verzorgd door de lease aanbieder. (Controleer dit altijd vooraf in de voorwaarden van je lease contract.)
 • Je betaald een vast bedrag per maand. Hierdoor weet je precies waar je maandelijks aan toe bent.
 • Je hebt de beschikking tot kwaliteitsmerken. Een Vespa leasen wordt vaak alleen toegepast bij de nieuwste modellen en kwaliteitsmerken.

Nadelen Vespa leasen

 • Leasen is uiteindelijk altijd duurder dan direct kopen. Je betaald vaak een rente bedrag en indirect voor onderhoud en reparaties. Heb je het bedrag voor een Vespa op je bankrekening staan. Dan ben je financieel voordeliger uit als je deze direct afbetaald.
 • Je sluit een lease contract af, daardoor zit je voor een bepaalde periode aan een financiële verplichting vast. Veranderd er iets in je persoonlijke situatie, dan moet deze maandelijkse verplichting wel worden voldaan.

Ben je benieuwd welke items je nog meer kunt leasen? Zie dan ons overzicht van leaseproducten.

product private lease vespa leasen