bank leasen

Hoekbank leasen

Top 3 Partijen om een hoekbank te leasen

1. Beliani heeft een zéér uitgebreid assortiment. Van hoekbank tot sofa mèt scherpe prijzen.

2. Je nieuwste gadget scoren zonder lang lopend contract? Bij Grover zeg je elk moment op.

3. Skala heeft het grootste assortiment en is ideaal voor het langdurig leasen van producten.

Inhoudsopgave Hoekbank leasen

  • 1. Welke winkels bieden de mogelijkheid voor een hoekbank leasen?
  • 2. Welke modellen hoekbank leasen zijn er?
    • 2.1 Wat zijn de populaire hoekbanken van nu?
  • 3. Waarom een hoekbank leasen?
  • 4. Hoe werkt leasen?
    • 4.1 Hoeveel zijn de kosten van een hoekbank leasen?

Oeps, door de bank gezakt? Of heeft de hond schade aangericht? Ben je toe aan vernieuwing van je interieur? Ja, er zijn veel verschillende redenen om snel een nieuwe bank te regelen. Heb je wel eens aan een meubel leasen gedacht?

Een hoekbank kopen blijft een forse uitgave. Dit komt niet altijd goed uit. Je hebt bijvoorbeeld net je vakantie betaald of je badkamer vernieuwd. Jammer genoeg gaat dan net je bank kapot of ben je de kleur helemaal zat. Gelukkig biedt leasen een uitkomst om snel over te gaan op een nieuwe hoekbank.

We hebben alle keuzes die je hebt voor je uitgezocht en op een rijtje gezet. En uiteraard ook gekeken waar je goed op moet letten, voordat je de keuze maakt om een hoekbank te leasen. Wist je dat je trouwens meer producten kunt leasen? Zoals bijvoorbeeld het leasen van een TV? Lees hier meer over.

bank leasen

1. Welke winkels bieden de mogelijkheid voor een hoekbank leasen?

Er zijn veel verschillende winkels die de mogelijkheid tot een hoekbank leasen aanbieden. Het blijft namelijk een grote investering, leasen blijkt voor steeds meer consumenten de uitkomst. Zo kun je bijvoorbeeld bij Dekbed Discounter en Woon Lease heel eenvoudig een hoekbank leasen. Met een vast maandelijks bedrag heb je een prachtige hoekbank in je woonkamer staan, deze kies je natuurlijk zelf uit. Want gelukkig is er erg veel keuze!

2. Welke modellen hoekbank leasen zijn er?

Zoals we hierboven al noemde, is er gelukkig een breed aanbod van hoekbanken leasen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een mooie velvet hoekbank? Of juist een van leer? In de meeste gevallen kun je bij de leverancier kiezen uit veel verschillende kleuren, hoogtes en formaten hoekbanken. Je kunt daardoor vaak precies iets vinden wat goed bij je interieur past. En omdat een hoekbank een belangrijk item in de woonkamer is, zijn we ook erg blij dat er zoveel keuze is. Zo kun je precies de bank kiezen die je anders na lang sparen ook had gekocht.

2.1 Wat zijn de populaire hoekbanken van nu?

Het is misschien een beetje cliché, maar de grijze hoekbank is voor de meeste mensen groot favoriet. De neutrale kleur maakt dat hij vaak goed in het hele interieur past, maar ook de vorm van een hoekbank maakt dat hij erg geliefd is bij veel mensen. Je kunt er namelijk makkelijk met het hele gezin op, gezellig met vrienden en familie op de bank bij kletsen. Een hoekbank vormt veelal het centrale punt van de woonkamer, maar je kunt er ook lekker languit op ontspannen.

Wist je dat een hoekbank de ruimte optimaal bent? Een hoekbank lijkt vaak groter dan andere banken. Maar doordat een hoekbank ook de hoek van een ruimte vult, benut je optimaal de ruimte met een extra zit plek. Voor zowel een grote als een kleine woonkamer is daardoor de hoekbank een perfecte bank.

3. Waarom een hoekbank leasen?

Heb je niet direct veel geld te besteden? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om een goedkoop model hoekbank te kopen. Of je spaart nog een tijdje verder totdat je het bedrag hebt om die ene mooie hoekbank te kopen. Een andere optie is om een hoekbank te leasen. En dan hebben we het niet over een goedkoop modelletje hoekbank. Nee, want die zijn er vaak niet. Het leasen van een hoekbank zijn vaak goede modellen, van mooie kwaliteit en een stijlvolle uitstraling. Het zijn banken die gemakkelijk 5 tot 10 jaar meegaan.

Maar de meeste mensen kopen een bank niet voor even, maar direct voor een lange periode. Met name omdat een bank over het algemeen een lange tijd mee kan (los van schade door huisdieren, vlekken etc.) Toch blijft een bank een flinke investering, waardoor een hoekbank leasen in sommige gevallen een goede oplossing kan zijn. Of ben je iemand die regelmatig wil wisselen van interieur?

Een hoekbank leasen zorgt ook voor gemak. Je hebt in sommige gevallen in het lease contract staan dat er een heuse verhuisservice voor de bank is, als je van woning gaat verhuizen. Ook het onderhoud en reparaties aan de bank worden uit handen genomen bij een lease bank. Erg makkelijk, als je geen omkijken meer wilt hebben aan je bank. Lees wel altijd goed je lease contract door om vervelende verrassingen te voorkomen.

4. Hoe werkt leasen?

In de meeste gevallen van een hoekbank leasen werkt het vrij eenvoudig. Je kiest eerst de hoekbank uit die je wilt leasen, vervolgens laat je jouw gegevens achter. Meestal is dit in de vorm van een offerte-aanvraag. Na overeenstemming en controle van je financiële gegevens onderteken je een leasecontract. Je gaat daarmee een maandelijkse verplichting aan, zo lang als je contract loopt. Vaak is de contractduur van een hoekbank leasen vijf jaar. Maar dit kan per aanbieder verschillen. Let hier goed op tijdens het aan gaan van een leasecontract en bedenk wat voor jou het beste werkt.

4.1 Hoeveel zijn de kosten voor een hoekbank leasen?

De kosten voor een hoekbank leasen is verschillend per aanbieder, maar ook per type, grote en kwaliteit bank. De bedragen variëren tussen de €19,- en €70,-. Ook de contractduur speelt een rol in de maandkosten; hoe langer de contractduur, hoe lager het maandbedrag.

Sommige aanbieders bieden het aan om de bank na verloop van de contractduur tegen de restwaarde over te nemen. Deze restwaarde wordt bepaald door de leverancier. Je kunt er ook voor kiezen om na 5 jaar een nieuw contract aan te gaan en dus ook een nieuwe bank uit te kiezen. Dit is een goede optie voor mensen die er van houden om regelmatig hun interieur te veranderen. De oude bank krijgt vaak een tweede leven bij iemand anders, zo verdwijnt hij niet op de afvalberg.

Ben je benieuwd welke items je nog meer kunt leasen? Zie dan ons overzicht van leaseproducten.